Terim Umut'u kiralamak istiyor

Terim Umut'u kiralamak istiyor

Yeni sezon öncesinde forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın Toulouse'da forma giyen milli futbolcu Umut Bulut'u kiralamak istediği iddia edildi.

Forvetine bir değil, iki takviye birden yapacak olan Galatasaray'ın kapısı sürpriz bir teklifle çalındı ve gündem yine Umut Bulut oldu.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan haberde; "Ocak ayında Umut'u transfer etmek için harekete geçip teknik direktör Fatih Terim'den onay alan Galatasaray Yönetimi'nin rotasında yine başarılı golcü var ancak bir farkla..." denildi.

Bonservisi pahalı geldi

Trabzonspor'dan geçen yıl Fransa'nın Toulouse takımına transfer olan milli forvet için menajerlerin 'kiralama' formülü ile önerdiği transfer girişimi, sarı kırmızılıların da aklına yattı.

Bu sezon Fransa Ligi'nde 7 kez fileleri havalandıran 29 yaşındaki futbolcu için Toulouse Kulübü'nün bonservis bedeli olarak 4.5 milyon Euro talep etmesi üzerine Galatasaray, 2014 yılına kadar Fransız ekibi ile sözleşmesi bulunan golcü oyuncuyukiralamak için harekete geçecek.

Aynı yöntemi geçen yıl Felipe Melo'da başarıyla yöneten ve Brezilyalı'yı Juventus Kulübü'nden kiralayan sarı kırmızılı yönetim, Umut için de aynı yoluizleyecek. G.Saray, Toulouse'a 1 yıllık kiralama bedeli olarak 1 milyon Euro teklif edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.