Terimden Altıntop Takviyesi

Terimden Altıntop Takviyesi

Fatih Terim Milli takıma son olarak halil Altıntopu dahil etti.

Fatih Terim, A Milli Futbol Takımı'nda üst üste gelen sakatlıklar sonrası kadroya takviye yapmayı seçti...

Almanya'nın Schalke 04 kulübünde forma giyen Halil Altıntop, Terim tarafından Estonya ve Bosna-Hersek ile 2010 Dünya Kupası grup eleme maçları oynayacak (A) Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosuna çağrıldı.

Estonya maçı hazırlıklarını Kayseri'de sürdüren Milli Takım aday kadrosuna Halil Altıntop da dahil oldu. Gurbetçi futbolcu takımla birlikte çalışmalara başladı.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in daha önce sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarılan oyuncuların yerine kimseyi çağırmayacaklarını açıklamasına rağmen Schalke 04'ün golcü ismi Halil Altıntop, apar topar Kayseri'ye çağrıldı.

Gurbetçi futbolcu, A Milli Takım'ın 5 Eylül'de Estonya ve 9 Eylül'de deplasmanda Bosna Hersek ile oynayacağı maçlar için takımla birlikte çalışmalara başladı.

Almanya'nın Schalke 04 kulübünde forma giyen Halil Altıntop, Estonya ve Bosna-Hersek ile 2010 Dünya Kupası Avrupa Grubu Eleme maçları oynayacak olan A Milli Takım aday kadrosuna dahil edildi.

Yapılan son değişiklikle birlikte A Milli Takım'ın, Estonya ve Bosna-Hersek maçları aday kadrosu şu şekilde oldu.

Volkan Demirel (Fenerbahçe), Sinan Bolat (Standard Liege), Serkan kırıntılı (Ankaragücü), Gökhan Gönül, Önder Turacı, Kazım Kazım, Emre Belezoğlu, Semih Şentürk (Fenerbahçe), Sabri, Gökhan Zan, Servet Çetin, Hakan Balta, Mustafa Sarp, Arda Turan (Galatasaray), İbrahim Kaş, İsmail Köybaşı, Nihat Kahveci (Beşiktaş), Hamit Altıntop (Bayern München), Ceyhun Gülselam (Trabzonspor), Nuri Şahin (Borissia Dortmund), Tuncay Şanlı (Stoke Cıty), Sercan Yıldırım (Bursaspor) ve Halil Altıntop (Schalke

Etiketler :