Terim'den Bülent Korkmaz yorumu!

Terim'den Bülent Korkmaz yorumu!

Fatih Terim: "Çok hoş bir ortam olacaktır. Bizim oyuncularımız da bu güzel ortamı inşallah da fazla güzelleştirmek için ellerinden geleni yapacaktır..."

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Dünya Kupası Elemeleri'nde İspanya ile 4 günde iki maç oynayacaklarını belirterek, "Barnebau Stadı çok güzel. 90 bin seyirci olur mu olur. Çok hoş bir ortam olacaktır. Bizim oyuncularımız da bu güzel ortamı inşallah da fazla güzelleştirmek için ellerinden geleni yapacaktır" dedi.

Bursasporlu taraftarların buluşma noktası olan www.bursasporum.com sitesinin düzenlediği ''Yılın En İyileri'' anketinin ödül törenine katılan Fatih Terim, tören sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı. A Milli Takım'ın Dünya Kupası Elemeleri D Grubu'nda İspanya ile 4 günde 2 maç yapacağını hatırlatan Terim, "Bu zorlu karşılaşmalara en iyi şekilde hazırlanıyoruz. İspanya, dünya sıralamasında 1. sırada bulunuyor. Maçın Madrid'e alınması güzel. Barnebau Stadı çok güzel. 90 bin seyirci olur mu olur, o da güzel. Çok hoş bir ortam olacaktır. Bizim oyuncularımız da bu güzel ortamı inşallah da fazla güzelleştirmek için ellerinden geleni yapacaktır. İspanya ile 4 günde iki maç oynayacağız. Ümit ediyorum, ideal kadromuzla oyuncularımızı koruyarak gideriz. Mesela şu anda Servet'i kaybetmiş bulunuyoruz, ayağı kırıldığı için. İnşallah, bu fazlalaşmaz. Ama şartlar ne olursa olsun orada çıkıp oynayacak olan oyuncularımız diğerlerini aratmayacaktır'' diye konuştu.

"Bülent Galatasaray'da başarılı olur"

Bülent Korkmaz'ın Galatasaray'da teknik direktörlüğe getirilmesini de değerlendiren tecrübeli teknik adam, ''Bir talebemiz Ertuğrul'un bugün antrenmanına ve tesislerine geldik. Bir talebemiz de Galatasaray'ın başına geldi. Bülent, ümit ediyorum ki, teknik adamlıkta da futbolculuğu kadar başarılı olacaktır. Herkesin yardımcı olması gerekir. O da inşallah bu fırsatı, kendisine verilen bu değeri en iyi şekilde değerlendirecektir. Bülent Korkmaz, iyi bir profesyonel olup istikrarlı, çok önemli oyunculardan biriydi. Şimdi burada antrenör olarak da bunları inşallah tekrarlayacaktır'' ifadelerini kullandı.

''Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe dışında tüm takımlar yerli teknik direktörler ile çalışıyor. Bu konuda neler söylemek istersiniz ?'' sorusuna ise Terim, "Türk teknik adamlar için zaman zaman söylediğim şeyler demek ki, yerine geliyor. Türk insanının kendisine duyulan güveni boşa çıkarmayacağını söyleyen biriyim. Bunun içinde teknik direktörlerimiz de var, antrenörlerimiz de. Onlar bizi daha güzel yerlere taşıyacaklardır. Şans verildiğinde, güvenildiğinde, sabredildiğinde Türk insanı çok önemli şeyler başarabileceğini gösteriyor. Bundan dolayı da son derece memnunum. Çünkü, aşağı yukarı çok uzun yılar önce de ben bunları söylediğim için, fikirlerimin teyid olmasından da son derece mutluyum'' cevabını verdi.

Etiketler :