Terim'den maç sonrası açıklamalar

Terim'den maç sonrası açıklamalar

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Hollanda yenilgisi sonrası konuştu.

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Hollanda karşısında alınan 2-0'lık yenilginin ardından açıklamalarda bulundu.

ŞANSSIZLIK DİYE YILLARIMIZ GEÇTİ..

"Skoru alamadığınız gibi morali de alamıyorsunuz. Uluslararası maçlarda kendi ligimizin üstüne çıkmalıyız. Son bir haftada Türkiye'de milli takım olgusu var. Türkiye, daha iyi bir milli takım olacak. Hollanda bizden daha sağlam yeri basıyor, her halükarda bizi yenebilirlerdi. Öyle anlar var ki, golün olmaması sizi demoralize ediyor. Yediğimiz ya da atamadığımız goller şansızlık değil, yeter artık bu şansızlık. Şansızlık şansızlık diye diye yıllarımız geçti. Çok üzgünüm. Bugün 1-1'i yakalasak olay çok daha değişik olurdu, olmadı girmedi atamadık.

HAYAT DEVAM EDİYOR..

Bu turnuvada güzel bir takım vardı, bundan sonra da daha iyi bir milli takım olacak. Hayat durmuyor, devam ediyor. Neden kaybettiğimizin analizini yapacağız ama artık yeni oyuncular da bularak milli takımı sahaya süreceğiz. Şu şampiyonada olamamak beni gerçekten çok üzüyor.

HATA YAPTIK..

Bugün neyi çalıştıysak oradan hata yaptık. Futbolcularımız çok çalıştı ama olmadı. Biz bugün onlardan daha az doğruları yaptık ve doğal olarak da böyle bir mağlubiyet kaçınılmaz oluyor."

ROTAHABER

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.