Terim'e ABD'den tanımıyoruz şoku

Terim'e ABD'den tanımıyoruz şoku

Sıcakgundem.com'un haberine göre Galatasaray Teknik direktörü Fatih Terim'e ABD konsolosluğundan vize verilirken zorluk çıkartıldığı iddia edildi.

Başbakan Erdoğan’ın gelininden sonra ABD şimdi de Fatih Terim’e vize vermedi. Galatasaray’ı UEFA Kupası şampiyonu yapan, Fiorentina ve Milan gibi dünyanın sayılı kulüplerini çalıştıran birteknik adama ABD konsolosluğunun aldığı bu karar hayli ilginç. 11 Eylül saldırılarından sonra ABD’ye girişlerin zor olduğu biliniyor. İşte Fatih Terim de bu zorlukların hedefi oldu. Vize işlemleri için sözlü ve yazılı bilgi veren Terim, evraklarında eksik bilgi olduğu gerekçe gösterilerek konsolosluğun engeli ile karşılaştı.

BİR TURİZM FİRMASI TERİM’E YARDIMCI OLDU

ABD’den vize alamayan dünyaca ünlü teknik direktör Fatih Terim’e vizeyi alması için İstanbul’da bulunan ve bu konuda uzman olan bir firmayardımcı oldu. Sıcak Gündem’in elde ettiği bilgiye göre, Terim’in asistanı firmaya gelerek vize alması konusunda kendisine yardım edilmesini talep etti. Binlerce yolcunun vize işlemlerini gerçekleştiren şirket de hemen harekete geçerek Terim’e ABD vizesini aldı.

BAŞBAKAN’IN GELİNİNE DE ABD KONSOLOSLUĞU AYNI ŞEYİ YAPMIŞTI

ABD, daha önce de BaşbakanRecep Tayyip Erdoğan’ın gelini Reyan Erdoğan’a vize vermemişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.