Terim'i şoke eden cevap

Terim'i şoke eden cevap

F.Bahçe’nin koridordaki sevincine müdahale eden Terim, Topuz’un yanıtıyla şaştı kaldı.

Fatih hoca, 'Ne yapıyorsunuz?' sorusuna karşılık Mehmet Topuz'dan Kayserili şivesiyle aldığı bu cevap sonrasında söylene söylene G.Saray soyunma odasının yolunu tuttu.

ARENA'YI dolduran binlerce G.Saraylı taraftarı hüzne boğan derbinin üzerinden 3 gün geçse de yankıları hala sürüyor. Maç sonrasındaki duygu patlamarı birçok ilginç detayı gün yüzüne çıkartırken, soyunma odası koridorlarında yaşananları bir kitapta derlersek hiç şüphesiz 'En çok satanlar' listesine 1 numaradan giriş yapar..

VOLKAN'IN kurtarışları, Aydın'ın 6 pastan topu kaleciye nişanlaması, Mehmet Topuz'un sevinci ve sahanın her yerinde esen fair-play rüzgarları şu ana kadar sizlerle aktardığımız haberlerden sadece bazılarıydı. Bugün ise hiçbir yerde görmediğiniz bir haberi sizlerle paylaşacağız. Lafı daha fazla uzatmadan, sarı-kırmızıların mabedinde yaşanan o olaya geçelim..

2-1'LİK zaferi sahada yaptığı 'Kangal' taklidiyle kutlayan F.Bahçeli Mehmet Topuz, soyunma odası koridorlarının da yıldızıydı. Mutluluktan adeta havalara uçan tecrübeli futbolcu, sevinci fazla abartınca karşısında G.Saray Teknik Patronu Fatih Terim'i buldu. F.Bahçeli futbolculara "Bak burada G.Saralılar da var. Ne yapıyorsunuz?" Fatih hoca, Kayserili şivesiyle konuşan Topuz'dan hiç beklemediği şu yanıtı aldı: "Ne mi yapıyoruz? Goyduk eğleniyoruz."

ŞOK OLDULAR

İMPARATOR bu cevap karşısında şoka girip ve söylene söylene sarı-kırmızılıların soyunma odasına doğru yönelirken, o esnada araya F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman girdi. Futbolcularına, "İçeriye girin, kapıyı kapatın ve orada sevinin" diyen Aykut hoca bu hamlesiyle yaşanması muhtemel gerginliğin önüne geçti.

TOPUZ'UN Terim'e verdiği bu karşılık sarı-lacivertli futbolcuların da dikkatini çekti. Arkadaşları Mehmet'e, "Sen Fatih hoca gibi birine nasıl böyle bir cevap verdin?" diye takılırken Topuz da, "Eee yalan mı? Seviniyoruz işte" diye konuştu.

(Vatan)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.