Terim'in konuşmaları internete sızdı!

Terim'in konuşmaları internete sızdı!

Teknik direktör Fatih Terim’in GS TV personeliyle yaptığı sohbet internete sızdırıldı.

1- ‘Transferde önceliğimiz Melo olmalıydı. Ancak biz ücret indirimi yaparak İtalyanları paniklettik.’

2- ‘Elalem bir kişiye 20 milyon Euro verdi. Biz 250 bin Euro’luk Necati’yle şampiyonluğa ulaştık.’


Hürriyet gazetesinin haberine göre Türk Telekom Arena’da dün gerçekleştirilen Galatasaray forma tanıtımı sonrası, eşine az rastlanacak bir olay yaşandı.

Teknik direktör Fatih Terim, tanıtımın ardından soluğu Galatasaray TV stüdyolarında aldı. Televizyona gidip, ofiste çalışanlarla sohbet etmeye başlayan Terim, röportaj vermiyordu. Ancak bu görüşmenin ardından konuşulan her şey kelimesi kelimesine internete sızdırıldı.

Burada şaşırtıcı olan, normal bir sohbetin, üstelik de Galatasaray TV’den direkt olarak internet ortamına yansımasıydı.

Bu olay sonrası Terim ve GS TV çalışanları, internet sitesini arayıp, haberin çıkarılmasını istedi. İşte yayınlandıktan 2-3 saat sonra kaldırılan o açıklamalar...

‘Öncelik Felipe Melo’ya verilmeliydi’
GALATASARAY’ın transfer döneminin sonuna kadar 2-3 transfer daha gerçekleştireceğini belirten Fatih Terim, bu isimlerden birinin de Melo olduğunu ifade etti. Terim, “Transferde önceliğimiz Melo olmalıydı” şeklinde sitemkar bir ifade kullanırken, “Melo için 13 milyon Eurolardan başladık, yedilere kadar indirdik zarar etmemek için. ‘Bu iş olmuyor’ diyerek masadan kalkmamız İtalyanları panikletti. Şimdi birkaç gün daha bekleyeceğiz ama bu süre söylenildiği gibi 15 gün değil” diye konuştu.

‘250 binlik Necati’yle şampiyon olduk’
TECRÜBELİ çalıştırıcı, Galatasaray’a yakıştırılan ‘rüya takım’ lakabını da şu şekilde değerlendirdi: “Ne rüya takımı? Her oyuncunun muhakkak bir yedeği olmalı.” Terim, geçen sezon F.Bahçe’ye 20 milyon Euro’ya mal olan Moussa Sow’a da gönderme yaparak üstü kapalı bir mesajyolladı: “Elalem devre arasında bir oyuncuya 20 milyon Euro verirken, biz 250 bin Euro’ya aldığımız Necati ile şampiyon olduk. Bu yıl gelenlerle gidenleri sayı olarak karşılaştırırsanız gidenler daha çok.”

‘Ben sözümü yemem’
GALATASARAY Teknik Direktörü Fatih Terim: “Ben sözümü yemedim. Geçen senenin son haftalarında yaptığım basın karşısına çıkıp konuşacağım sözünü tutacağım. Önümüzdeki günlerde önemli açıklamalarda bulunacağım.”

Berbatov’u yalanlattım
TEKNİK direktör Fatih Terim, “Kimseye Berbatov’un adını vermedim. Üstelik haberi de kendim yalanlattım” dedi.

‘Bu nasıl olur?’
G.SARAY TV’yi ziyareti sırasında konuşmaları sanal ortama sızan teknik direktör Fatih Terim, “Bu nasıl olur? Ben röportaj vermedim, sohbet ettim” diyerek konuşmaların sızmasına tepki gösterdi.

Wikileaks nedir?
KAYNAKLARININ gizliliğini koruyarak hükümetlerin ve diğer organizasyonların hassas belgelerini yayınlayan, İsveç merkezli uluslarararası bir organizasyondur.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.