Terim'in yerine gelebilecek 6 isim

Terim'in yerine gelebilecek 6 isim

Terim'in istifası sonrası, Milli Takım teknik direktörlüğü için kulislerde birçok senaryo var. Öncelik yerlide. Yabancı adaylarda favori Lucescu

Fatih Terim'in görevi bırakacağını açıklamasının ardından "Yeni teknik direktör kim olacak?" sorusu yanıt arıyor. Dün gece apar topar toplanan TFF Yönetim Kurulu'nda bazı üyeler "İkna edelim. Fatih Hoca kalsın" görüşünü savunurken Terim'in yerine Euro-2012 yarışını götürebilecek isimler de masaya yatırıldı.

İşte bazı senaryolar:

UYGUN+ŞÜKÜR: Bülent Uygun teknik direktör, Hakan Şükür de menajer olacak.

ERTUĞRUL SAĞLAM: Bursaspor Teknik Direktörü'nün ismi uzun süredir Milli Takım için geçse de o, Bursaspor'da uzun vadeli hedefleri olduğunu söylüyor.

ERSUN YANAL: Boşta olması avantaj, 2005'te bu görevden ayrılmış olması ise eksisi. "Kulüp performansını Milli Takım'da yineleyemedi" deniliyor.

MUSTAFA DENİZLİ: Milli Takım için ismi uzun süre geçti. "İkinci yıl sendromu" nedeniyle Beşiktaş'ta 2010'u göremeyeceği iddia ediliyor.

TANJEVİÇ FORMÜLÜ: Basketbolda Bogdan Tanjeviç modeli futbola uygulanacak. Daum Fenerbahçe ve Milli Takım'ı birlikte götürecek. Ancak Almanya'nın başına geçecekken yaşananların bu senaryoya tepki oluşturacağı düşünülüyor.

İLLE YABANCI; FAVORİ LUCESCU: "İlle de yabancı olsun" diyenler kalbindeki sağlık sorunu nedeniyle kulüp temposunda çalışmaya artık sıcak bakmayan Mircea Lucescu'yu önerdi.SABAH

Etiketler :