Terör örgütü PKK'nın yeni kaynağı!

Terör örgütü PKK'nın yeni kaynağı!

Esrar ve eroin gibi önemli gelir kaynakları engellenen terör örgütü PKK'nın yeni kaynağı...

Son yıllarda atılan diplomatik adımlar nedeniyle esrar ve eroin gibi önemli gelir kaynakları engellenen terör örgütü PKK, kendini finanse etmek içininternetüzerinden 'bağış' adı altında para toplamaya başladı.

Terör örgütünün yayın organlarından Fırat Haber Ajansı, bağış kampanyası başlattı.Terörörgütü PKK'nın da bünyesinde bulunduğuKCKiddianamesinde, terör örgütünün bağış adı altında para topladığı, iş adamlarından silah zoruyla para aldığı da belirtilmişti.
Terör örgütü PKK'nın Roj TV'den sonra en etkili olan yayın organlarından Fırat Haber Ajansı, terör örgütü adına internet üzerinden para toplamaya başladı. İnternet sitesinin üst kısmına açılan linkte, sözde ajansa destek için bağış düzenlendiği belirtiliyor. Açıklamada, "Fırat Haber Ajansı'na bağışta bulunmak isteyen okurlarımız sayfamızda bulunan PAYPAL - DONATE linkine tıklayarak bağışta bulunabilirler." ifadesi yer aldı.
Terör örgütünün kadro ve finansman kaynakları bakımından önemli sorunlar yaşadığı, bir yıl önce ortaya çıkmıştı. PKK'nın, özellikle 'para sorunu' yaşadığı, gerek Türkiye'de gerek Avrupa basınında yer almıştı.

 

Etiketler :