Terör saldırısında hayatını kaybeden Yağmur'un adına fidan dikidi.

Terör saldırısında hayatını kaybeden Yağmur'un adına fidan dikidi.

İSTANBUL (AA) - Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında hayatını kaybeden Yağmur Uçar'ın anısına, öğrencisi olduğu Mehmet Niyazi Altuğ...

İSTANBUL (AA) - Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında hayatını kaybeden Yağmur Uçar'ın anısına, öğrencisi olduğu Mehmet Niyazi Altuğ Anadolu Lisesinin bahçesine fidan dikildi.

Bağcılar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 13 Kasım'da İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında öğretmen annesi Arzu Özsoy ile birlikte hayatını kaybeden Yağmur Uçar için Mehmet Niyazi Altuğ Anadolu Lisesi bahçesinde İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, öğrenciler ve davetlilerin katılımıyla fidan dikimi yapıldı.

Dikilen fidanın yanına "Şehit Öğrencimiz Yağmur Uçar Anısına (2007-2022)" yazısı konuldu. Fidanın dikilmesinin ardından davetliler, terör saldırısında yaşamını yitirenler için dua etti.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Yağmur Uçar'ın arkadaşlarına ve yakınlarına başsağlığı dileyerek, "Yüreğimiz bir daha böyle dağlanmasın, aynı acıları yaşamayalım." dedi.

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ise "Yağmur aramızdan ayrılalı bugün tam bir ay oldu. Onu hiç unutmadık. Onun adına diktiğimiz fidanın da geleceğe nefes olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Programa Bağcılar Kaymakamı Abdullah Uçgun, Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, Yağmur Uçar'ın anneannesi Neşe Özsoy ile dedesi Mehmet Özsoy, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.