Ters Cephe'de Melih Gökçek depremi!

Ters Cephe'de Melih Gökçek depremi!

Ters Cephe'de Melih Gölçek depremi yaşandı. Program telefonla bağlanan Gökçek Cumhuriyet yazarı Ümit Zileli'yi haşlayınca stüdyo karıştı...

Ters Cephe'de bu kez yorumcular değil Melih Gökçek'in çıkışı dikkat çekti. Ankara Büyükşehir Başkanı canlı yayında Kanaltürk ekranlarına bağlanarak Cumhuriyet yazarı Ümit Zileli'yle kapıştı.

Programda önceki hafta yaşanan bir tartışmaya karşın cevap hakkını kullanmak için yayına bağlanan Gökçek stüdyoyu karıştırdı. Ümit Zileli, programda önceki hafta AKP'li belediyeler için yolsuzluk iddialarında bulunup, Melih Gökçek'in de adını anınca ateşli bir polemiğin fitilini ateşlemiş oldu. Zileli, onceki programda hükümetin Melih Gökçek'i, hakkındaki davalardan kurtarmak için 'kişiye özel bir yasa' çıkarttığını söylemişti. Programa telefonla bağlanan Gökçek, önceki hafta yurt dışında olduğu için yayına bağlanamadığını belirtti ve iddiaları yalanlamakla kalmadı, Zileli'yi de çok fena haşladı.

Yer yer karşılıklı atışmalarla tansiyonu yükselen tartışmada taraflar birbirlerini yalan söylemekle itham ederken Zileli'den düello daveti geldi.

Melih Gökçek: Ben sizin hakkınızda bir sürü şey duyuyorum bunları söylüyorum. Ben sizin hakkınızda rüşvetle yorum yaptığınızı söylesem ne diyeceksiniz.

Ümit Zileli: Böyle bir şey söylemek siz dahil kimsenin haddi değildir.

Melih Gökçek: Melih Gökçek için yasa çıkarttılar dediniz. Hangi yasaymış bu? Kalkıp AKP'li belediye başkanları hakkında yolsuzluk hırsızlık yapıyorlar diyeceksiniz, olmadık suçlamalar yapacaksınız sonra da bir belge kanıt sunmayacaksınız. Bu kadar bu işler ucuz mu? Bir insan için kalkıp yolsuzluk yapmak suçlamasında bulunuyorsanız ve bunu ispat edemiyorsanız belli bir sıfatı da hakediyorlar demektir. Benim için yasa çıkartıldı deniyor, bir şey bildiği yok. Benim için yasa falan çıkartılmadı.

Ümit Zileli: Siz bu konuda kulis yapmadınız mı?

Melih Gökçek: Benim hakkımda bir tane dava yok ki yasa çıkartılsın. Sen benim için açılmış davanın dosya numarasını söyle, hangi maddeden yargılandığımı söyle. Hiç birini söylemeyemeden nasıl böyle suçlamalar yapıyorsunuz. Benim için görevi kötüye kullanma iddiaları varmış. Herkes için o iddialar var. Sizin bir kere hukuki bilginiz yok. Benimle ilgili İç işleri Bakanlığı değil Danıştay yetkili. Siz bunu bile bilmekten acizsiniz.

BEYAZ TV GÖKÇEK'LERİN DEĞİLMİŞ!

Ümit Zileli
 tartışmanın sonu gelmeyince Gökçek'e düello teklifinde bulununca yeni bir polemik başladı. Zileli 'isterseniz size ait olan Beyaz TV'de de tartışabiliriz' deyince Gökçek, 'Beyaz TV bana ait değil' dedi.

Ümit Zileli: İsterseniz önümzdeki hafta gelin burada sizinle hepsini tartışalım. Hatta isterseniz sizin kanalınızda, yani Beyaz TV'de de tartışabiliriz.

Melih Gökçek: Benim TV kanalım falan yok.

Ümit Zileli: Sizin değil çocuğunuzun (Osman Gökçek'i kastediyor)

Melih Gökçek: Benim çocuğumun da kanalı yok.

Ümit Zileli: Nasıl yok, Beyaz TV kimin o zaman?

Beyaz TV'de program yapan Rasim Ozan Kütahyalı araya girerek, Melih Gökçe'nin oğlu Osman Gökçek'in kanalın Genel Yayın Yönetmeni olduğunu söyledi.

 

Etiketler :