TEŞEKKÜRLER İVRİNDİ

TEŞEKKÜRLER İVRİNDİ

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde İvrindi Belediyesi bünyesinde ilki gerçekleştirilen Bir Tutam Mola Şiir ve Müzik Şöleni tek kelime ile muhteşem geçti.

Bir Tutam Mola Şiir ve Müzik Şöleni Organizasyonunu yapan Eğitimci Yazar Fatma çetin Kabadayı teşekkürlerini dile getiriken şunları söyledi:

İvrindi Belediyesi bünyesinde ilkini gerçekleştirdiğimiz Bir Tutam Mola Şiir ve Müzik Şölenimiz tek kelime ile muhteşemdi. 

Bu bağlamda öncelikle Sayın Kaymakamımız Bekir ÇELİK’e, Sayın Belediye Başkanımız Recai BAYTAR’A, Garnizon Komutanımız Tevfik DOĞAN’a, İlçe Milli Eğitim Müdürüm Salim KARABOĞA’ya Halk Eğitim Müdürümüz Arif KUNDUZCU’ya minnettarım.

İlçe Emniyet Amirimize, İlçe Müftümüz Ali Refik DEMİREL’e, Sayın Savcımız Mustafa BİLEN’e, Gökçeyazı Jandarma Karakol Komutanı Ekrem ŞEREFLİ’ye, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Değerli Hocam Metin ÇETİNKAYA’ya, İvrindi Mal Müdürümüz Recep KOCA’ya, Belediye Başkan Sekereterimiz Şengül Hanım’a, Belediye çalışanlarına, Ziraat Bankası Çalışanlarına emeklerinden ve desteklerinden dolayı nasıl teşekkür ederim bilemiyorum. Yoğunluktan dolayı gelemese de gönderdiği çiçekle yanımızda olduğunu hissettiren Balya Belediye Başkanı Sayın Osman Kılıç’a teşekkür ederim.

 

Türkiye’min farklı illerinden gelen birbirinden değerli şairlerimiz teker teker sahne alırken büyük bir sessizlikle bizleri dinleyerek alkışlarıyla güç veren İvrindi halkına, VMB. Şehit Gediz Anaokulu Öğretmenleri Güllü Kesimci, Elif Demir ve Hamide Usta’ya, Jandarma Personeli ve eşlerine, sevgili velilerime, ne kadar teşekkür etsem azdır.

İvrindi’de ilk olmasına rağmen, her makam ziyaretimizde karşılanmamız ağırlanmamız sohbetlerimiz ve okunan şiirlerimiz, fikir alış verişlerimiz protokolümüzün içten samimi, destekçi, onur verici sözleri ile güçlendik, ikram ve hediyeleri ile büyülendik; programa başımız dik, minnetimiz göğe yükselmiş halde çıktık. Okunan şiirlerle yeri geldi duygulandık, gözyaşlarımızı bıraktık, yeri geldi Yaprak Çelik’in güzel sesinden dinlediğimiz türküyle coştuk.

İki gün süren Şiir ve müzik Şölenimizin kahvaltı ve öğle yemekleri Mola Dinlenme tesislerinde yapıldıktan sonra program sonrasında veda yemeğimiz ise muhteşem bir mekân olan Durmaz Alabalık Tesislerinde noktalandı. İlgilerinden dolayı Tesis Sahibi Hüseyin Bey’e minnettarız. Akşam yemeğinde İvrindi Protokolünün bizlerle olmasındaki mutluluğumuzu anlatmaya kelimeler yetersiz kalır.

 

Egetürk TV. Tarafından kayda alınan programımız hafta içi yayınlanacak, o heyecanı izlerken yeniden yaşayacak sesimizi daha büyük kesime duyurabileceğiz. Bu nedenle Egetürk Program Yönetmeni Ertan Dağlar’a, Kameraman Faris Güler Bey’e teşekkür ediyorum. Ayrıca programda ses düzeni ile ilgilenen, yardımlarını esirgemeyen Müzisyen Arkadaşımız Sevgili Murat Çetin’e teşekkür ediyorum.

Bizleri yalnız bırakmamak adına yanımızda olan Balıkesir Şair ve Yazarlar Derneği Başkanımız Mustafa KUVANCI, Mustafa Keser ve birlikte gelerek programa onur veren şair ve yazar arkadaşlarımıza ve Akçay’dan şair dostlarını dinlemeye gelen şairimiz Serdar San’a, İvrindi’den katılan şair dostlara da tek tek teşekkür ederim.

Şiir dinletimizin haberini yayınlayarak sesimizi duyuran Bizim İvrindi Gazetesi’ne, BASKİ Müdürümüz Sayın Ömer Sadıç’a da sonsuz teşekkürler…

 

Programımızın başarılı geçmesi temennisi ile telgraf gönderen bizleri kutlayıp başarılar dileyen Kayserili Yazar gazeteci Sayın Yüksel KALKAN’a Kayseri Hâkimiyet Gazetesinde İvrindi’nin sesini duyurduğu için sonsuz teşekkür ederim.

Ve tabi ki… Kilometrelerce yolu İvrindi ve Dostluk adına hiç düşünmeden kat edip gelen şair yazar gazeteci dostlarım; Ahmet Sargın, Ayşe Duran, Emine Pişiren, Mahir Güzbüz, Mahmut Çetin Zorba, Mustafa Ferit Yıldız, Rıfat Çakır, Selahattin, Yılmaz, Şeyhmuz Çiçek, Tolga Kenan Aras, Yılmaz Gül, Zeki Tunç ve İvrindi’den renk katan şair Ayşegül Ayvazoğlu ve büyülü sesiyle bizleri hayran bırakan Yaprak Çelik’e sonsuz teşekkür ediyorum.

Program boyunca heyecanıma ortak olan kolonya ve şeker ikramlarıyla misafirlerimizi kapıda karşılayan ikiz stajyerlerimiz Esma-Emine DİKER’e, Banu Çelik’e,Öznur Günday'a teşekkür ederim. Bizi çiftliklerinde ağırlayan Sevgili Dostlar Saadettin YAYLA’ya teşekkür ederim.

Program sonrası ağlayarak yolcu ettiğimiz güzel yürekli dostlarımızın rabbim yollarını bahtlarını daim eylesin. Nice eserlere imza atmayı nasip eylesin. İnşallah İkinci Bir Tutam Mola etkinliğinde yine güzel bir programa imza atarız.

 

Bizleri utandırmayan Rabbimize şükürler olsun. İnşallah bundan sonraki Bir Tutam Mola etkinliklerimizde de desteklerinizle yine güzel bir programa imza atarız.

Teşekkürler İvrindi... Teşekkürler İvrindi Belediye Başkanım…

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.