Tetikçi Kime Mesaj Gönderdi?

Tetikçi Kime Mesaj Gönderdi?

Danıştay tetikçisi Arslan’ın bir duruşmada Karagümrük çetesi için “paraya ihtiyaçları var” sözüne Ergin kardeşler ilginç bir yanıt verdi...

Karagümrük çetesi liderlerinden Nuri Ergin’in kardeşi Vedat Ergin, Danıştay tetikçisi Alparslan Arslan’a yanıt verdi. Arslan’ın duruşmada kullandığı “Vedat Ergin’in paraya ihtiyacı olduğunu biliyorum. Bu ihtiyacını bilen birinin ona para göndermesi iyi olur” ifadesinin “mesaj” olduğunu söyleyen Ergin, “Devlet, Alparslan Arslan’ın arkasındaki gücü çözmek istemiyor mu? Arslan’a bizle ilgili kim mesaj yollatmışsa Danıştay cinayetinin azmettiricileri onlardır” dedi.

“Fahriye ablaya bağladılar”

Kaldığı Kandıra Cezaevi’nden avukatı aracılığıyla Taraf ’a açıklama yapan Vedat Ergin, Arslan’ı tanımadığını belirterek “Kendisini Danıştay cinayetinin tetikçikleri olarak biliriz. Bu devlet, o mahkeme, bu provokatör Alparslan’ın arkasındaki gücü çözmek istemiyor mu? İşte bal gibi ipucu. Araştırın, o provokatör ajana bizle ilgili kim mesaj yollatmışsa Danıştay cinayetini azmettirenler de onlardır. Paraya çok ihtiyacım olursa Veli Küçük’ten, istihbaratçılardan bana olan borçlarını isterim” dedi. Özdemir Sabancı suikastına da gönderme yapan Ergin şöyle devam etti; “Biz ne ‘Arslanlar’ gördük olayı Fahriye ablaya bağladılar. Veli Küçük’ün yaşı kemale ermiş. Provokatörlüğün ne olduğunu iyi bilir. Kendi bulunduğu ortamda bu provokelere imtiyaz tanıması hiç yakışık almamıştır.”

Etiketler :