TFF'den Arda Turan açıklaması

TFF'den Arda Turan açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu, Milli takımın bugün yaptığı antrenmanda sakatlanarak çalışmayı yarıda bırakan Arda Turan'ın son durumu hakkın açıklama yaptı.

Federasyon'dan yapılan açıklama şöyle:

"A Milli Takımımız, Almanya maçı hazırlıklarını Berlin yakınlarındaki Potsdam kasabasında sürdürüyor. Kampı izleyen medya mensuplarının akşam saatlerinde çeşitli kanallarda bildirdiği gibi, Milli Takımımızın son antrenmanında, kasık bölgesinde ağrılarında artış hisseden Arda Turan'ın, çalışmaya devam etmemesine karar verildi.

Yaklaşık üç aydır kasığındaki ağrılardan şikayetçi olan Arda Turan aday kadroya davet edilmeden önce, geçtiğimiz Cumartesi günü Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, Galatasaraylı meslektaşı Rijkaard, yardımcısı Neeskens ve Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin ile görüşerek, oyuncunun sağlık durumunun yakından izleneceği ve herhangi bir risk alınmayacağı konusunda görüş birliğine varmıştı.

Arda'nın bugün antrenmanı yarıda bırakmasına neden olan ağrıları neticesinde, Milli Takım Sağlık Heyeti, oyuncunun durumunun günlük olarak takip edileceğini ve nihai kararın, daha sonra kendisiyle ve teknik heyetle yapılacak görüşmelerin ardından verileceğini açıkladı. Arda'nın tıbbi durumundaki gelişmelerle ilgili detaylar Galatasaray Kulübü sağlık ekibiyle de paylaşıldı."

Etiketler :