THY'dan Güney Kore'ye kargo

THY'dan Güney Kore'ye kargo

Türk Hava Yolları (THY), geçtiğimiz günlerde Güney Kore'nin seçkin otellerinden biri olan Westin Chosun Hotel'de verdiği resepsiyonla, artık Güney Kore'ye de kargo taşıyacaklarını duyurdu.

THY Seul Ofisi, Cargo General Sales Agent (GSA) ile anlaşmalarını bitirip operasyonu devralmalarını Güney Kore'deki kargo acentelerine duyurmak ve THY'nin kargo faaliyetleri hususunda bilgi vermek için Westin Chosun Hotel'de resepsiyon düzenledi.

30 dan fazla kargo acentesinin katıldığı resepsiyonda THY Seul Müdürü Ahmet Şahin'in açılış konuşmasına Korece başlamasını davetlileri sevindirdi. Resepsiyonda THY ve THY'nin kargo faaliyetleri hakkında sunum yapan Müdür Şahin, konuşmasını "Maalesef eşyalarınızı Ay'a kadar taşıyamıyoruz." şeklinde tamamlaması salonda tebessümlere sebep oldu.

Gecede sunum sonrası gelen misafirler eyönelik çekiliş yapıldı. Çekilişle 5 davetli kargo acente mensubuna Türk kahve seti hediye verilirken, 2 kişiye de ekonomi sınıf THY bileti hediye çıktı.

Bu tür organizasyonların Güney Kore kargo piyasasında pek düzenlenmediğini söyleyen Koreli kargo acente mensupları, THY'nin bu resepsiyon ile Kore'deki kargo acenteleri arasında kaynaşmaya vesile olduğu söylediler. Koreli davetliler, THY'nin son dönemlerde gerek Güney Kore gerek uluslararası pazarda yaptığı atılımları büyük bir ilgi ile takip ettiklerini de dile getirdiler.
 

Etiketler :