Ticaret Bakanı Muş "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Ticaret Bakanı Muş "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

"Öncelikle Anadolu Ajansını tebrik ediyorum, yine her sene olduğu gibi çok güzel kareler yakalamış. Anadolu Ajansı bizim göz bebeğimiz. Çalışmalarını yakından izliyorum, takdir ediyorum"

ANKARA (AA) - Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Muş, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında yıl boyunca çektiği fotoğrafları inceleyerek, "haber", "çevre ve yaşam" ile "spor" kategorilerindeki fotoğrafları oyladı.

Bakan Muş, "haber" kategorisinde Emrah Yorulmaz'ın "TOGG'un ilk yolculuğu" isimli fotoğrafını seçti.

"Çevre ve yaşam" kategorisinde Bakan Muş, Pankaj Nangia'nın "Yeni yıl neler getirecek?", "spor" kategorisinde ise Aytaç Ünal'ın "Merve'nin servisi" fotoğrafına oy verdi.

Muş, oylamaya ilişkin yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:

"Öncelikle AA'yı tebrik ediyorum, yine her sene olduğu gibi çok güzel kareler yakalamış. AA bizim göz bebeğimiz. Çalışmalarını yakından izliyorum, takdir ediyorum. Çok profesyonel yaklaştığını görüyorum olaylara. Yine çok özel kareler var, çok anlam taşıyor bu kareler. Belki onlarca kitap yazılabilir her bir kare için ama siz bir karede bütün bu anlamı yakalamışsınız. Bu açıdan fotoğrafları çeken arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Sizlere başarılar diliyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.