TİKA'dan Burunei'de İhtiyaç Sahiplerine Yardım Eli

TİKA'dan Burunei'de İhtiyaç Sahiplerine Yardım Eli

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından 2022 yılında pek çok ülkede gerçekleştirilen Ramazan programları kapsamında Brunei’de ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi dağıtımı gerçekleştirildi.

T.C. Bandar Seri Begavan Büyükelçiliği ve Brunei Kültür, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile iş birliğinde gerçekleştirilen programda, Brunei’nin başkenti ve çevre bölgelerindeki 300 ihtiyaç sahibi aileye, temel ihtiyaç maddelerinden oluşan gıda kolisi dağıtımı yapıldı.

Başkentteki Sultan Hassanal Bolkiah Stadyumu’nda düzenlenen törene T.C. Bandar Seri Begavan Büyükelçisi Prof. Dr. Hamit Ersoy, Brunei Kültür, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Hajah Nor Ashikin, ihtiyaç sahibi aileler, Büyükelçilik çalışanları ve bakanlık bürokratları katıldı.

Programda konuşan Sn. Müsteşar Hajah Nor Ashikin söz konusu yardım faaliyetinden duydukları memnuniyeti dile getirerek TİKA’ya ve T.C. Bandar Seri Begavan Büyükelçiliği’ne teşekkürlerini sundu. Törende kısa bir konuşma yapan Sn. Büyükelçi Ersoy ise; TİKA’nın tarihi, üstlendiği misyon ve dünyanın dört bir yanında gerçekleştirdiği proje ve faaliyetlere ilişkin bilgiler verdi.

tika-2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.