Tişört Tasarımları

Tişört Tasarımları

Tişört herkes tarafından seçilen ve beğenilen giyim ürünlerinden biridir. Herkese hitap ettiği için, çok fazla çeşidi vardır. Her yaştan kadın, erkek ve çocuklar için tasarlanan tişört modelleri, ekonomik olması nedeniyle de çok fazla talep görür...

 

Tişört herkes tarafından seçilen ve beğenilen giyim ürünlerinden biridir. Herkese hitap ettiği için, çok fazla çeşidi vardır. Her yaştan kadın, erkek ve çocuklar için tasarlanan tişört modelleri, ekonomik olması nedeniyle de çok fazla talep görür. Tişörtler birçok kategoriye ayrılır. Klasik, spor, düz ve renkli tişörtler olmak üzere pek çok ürün grubu bulunur. 

Tişört Modelleri Nelerdir

Tişört modelleri kadınlara özel ve erkeklere özel olarak ayrılır. Erkek tişört modellerin de en çok sevilen polo yaka tişörtlerdir. Her şeyle kolay kombin edilmesi açısından, sıklıkla tercih edilir. Bunun dışında çizgili ve farklı renk bloklarından oluşan modeller de beğenilenler arasında yer alır. Kadınlar, günlük kullanım için, daha çok kemer boyunda ki triko ya da penyeden üretilen crop tişörtleri tercih eder. Spor kesim tişörtler de oldukça moda olan parçalar arasında yer alır.

Özellikle uzun ve yanları yırtmaçlı tişörtler hem modern bir hava hem de tarz katar. Özel akşamlar da işlemeli, payetli tişört modelleri, etek ya da kot pantolonlarla tercih edilebilir. Tişörtlerin kol boyu da modellere göre, askılı, yarım kol ve uzun kol olabilir.

Tişört Fiyatları 

Tişört fiyatları cinsiyete göre; ürünün markasına ve tarzına göre değişiklik gösterir. Düz kesim tek renk tişörtler, genel de en uygun fiyatlı ürünler arasındadır. Tişörtün baskısı ve detayları fiyatları etkiler. https://www.dilvin.com.tr/kadin-tisort-modelleri sitesinden tişörtleri inceleyip, alışveriş yapabilirsiniz.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.