TODEM Beykoz'da Kapılarını Umuda Açtı‏

TODEM Beykoz'da Kapılarını Umuda Açtı‏

Beykoz’daki sosyal yardım çalışmalarını tek bir çatı altında toplayacak ve yardım çalışmalarının kapsamını genişletecek olan Beykoz Toplumsal Destek Merkezi (TODEM) hizmete açıldı.

Açılışa Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın eşi Selma Yazıcı, AK Parti İstanbul Milletvekili Muhammet Çetin, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun eşi Gül Mutlu, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu’nun eşi Gülser Babuşçu, Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün ve eşi Necla Ergün, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve eşi Ayşe Çelikbilek, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Bekaroğlu, İlçe Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Beykoz’da toplumsal dayanışma ve yardımlaşmayı pekiştirmek amacıyla kurulan TODEM, ihtiyaç sahiplerinin A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarının karşıladığı sosyal yardımların yanı sıra psikolojik desteğin de verildiği bir merkez olarak faaliyet gösterecek.
Tokatköy’de hizmet verecek merkezde beyaz eşyadan giysiye, yakacaktan barınmaya, gıdadan ev eşyasına kadar tüm acil ihtiyaçlar temin edilebilecek. Hizmetten başta düşük gelir grubundaki ihtiyaç sahipleri, hastalar, bakıma muhtaç yaşlılar, kimsesizler, ilçeye göçle gelen kişiler, başarılı yoksul öğrenciler ve yetimler yararlanacak.
Açılışta konuşan Belediye Başkan Yücel Çelikbilek, TODEM’in şefkat ve merhametin merkezi olacağını ifade ederek, vatandaşları bağış yapmaya davet etti. Kullanabildikleri ve temiz durumda olan eşyalarını da bağışlayabileceklerini belirten Başkan Çelikbilek, TODEM’in sosyal denge, huzur ve barışa çok önemli katkılarının olacağını vurguladı.
Tokatköy’e kazandırılan Meydan ve Hizmet Binası’nın da çok yakında açılışını gerçekleştireceklerini hatırlatan Çelikbilek, Beykoz’un güzelliklerine güzellik katmaya devam ettiklerini söyledi.
Kurdele kesiminin ardından binayı gezen katılımcılar, emeği geçen personel ve bağışçıları tebrik ettiler.
 
 
dsc_7876.jpg
 
 
dsc_7885.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.