TOKAT'TAKİ DEPREMZEDELER SU HİZMETİNDEN ÜCRETSİZ FAYDALANACAK

TOKAT'TAKİ DEPREMZEDELER SU HİZMETİNDEN ÜCRETSİZ FAYDALANACAK

Tokat Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısında,Tokat’ta misafir olan depremzedelerin kaldıkları konutlarda su hizmetinden ücretsiz olarak faydalanmasına oybirliği ile karar verildi

Tokat Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısında, Tokat’ta misafir olan depremzedelerin kaldıkları konutlarda su hizmetinden ücretsiz olarak faydalanmasına oybirliği ile karar verildi.

Tokat’ta misafir olan depremzedelerin kaldıkları konutlarda belediyenin verdiği su hizmetinden ücretsiz olarak faydalanması kararı ile ilgili bilgi veren Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu “ Tokat Belediye Meclisi olarak Tokat merkezde misafir ettiğimiz 7982 depremzede kardeşimize yönelik kararlar aldık. Bu kararlardan bir tanesi de gerek kiracı olarak gerekse bir yakını tarafından misafir edilen veya bir başkası tarafından ev tahsis edilen bütün depremzede kardeşlerimizin su ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşılayacağız. Şehrimizde misafir olan depremzede kardeşlerimiz belediyemize başvurdukları takdirde bu hizmetten faydalanmaya başlayacaklardır” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.