TOKİ’den 21 bin TL’ye işyeri, 44 bin TL’ye ev

TOKİ’den 21 bin TL’ye işyeri, 44 bin TL’ye ev

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 36 ilde 123 işyeri ile 49 konutu satışa sunuyor.

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep, Diyarbakır, Mersin ve Kayseri gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 36 ilde, 123 işyeri ile 49 konutu açık artırma ile satışa çıkarıyor. Taşınmazlar yüzde 15 peşin 120 ay vade ile satışa sunulacak. İşyerleri 21 bin lira, konutlar ise 44 bin liradan başlayan cazip fiyatlarla satılacak. Satışı yapılacak taşınmazlar arasında İstanbul Gaziosmanpaşa’da işyeri ile Ankara Atatürk Orman Çiftliği ve Mersin Taşucu’da konut da bulunuyor. Yarın saat 14.00’te yapılacak işyeri ve konut satış müzayedesi Eskidji firmasının İstanbul’daki merkezinde gerçekleştirilecek.

İnternetten teklif verilebilecek

Müzayedeye TOKİ merkez binasından canlı bağlantı, Adana Seyhan’da bulunan Mavi Sürmeli Otel’den de sesli bağlantı yapılarak teklifler alınabilecek. İşyeri ve konutlardan almak isteyenler ayrıca www.eskidji.com internet adresinden söz konusu taşınmazlar için teklif verebilecekler. Adana Kürkçüler Projesi kapsamındaki konutlar ise yüzde 10 peşin 180 ay vadeli satışa sunulacak. Ankara Yenimahalle’de Atatürk Orman Çiftliği’nin karşısındaki alanda TOKİ tarafından yapılan konutlardan kalan son daire de müzayedeye çıkacak gayrimenkuller arasında bulunuyor. Bu dairenin açık artırmadaki açılış bedelli 348 bin lira. Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Halk Bankası ve Ziraat Bankası tarafından yürütülecek, başvurular/teminatlar bu bankaların yetkilendirilmiş şubeleri aracılığı ile kabul edilecek. Ayrıca, açık artırma gününde müzayedenin yapılacağı salon önlerinde kurulacak stantlarda başvuru kabul edilecek.

Edirne’den Erzurum’a kadar

Satışa sunulan taşınmazlar, İstanbul, Tekirdağ, Sakarya, Balıkesir, Bursa, İzmir, Manisa, Ankara, Karaman, Tokat, Sivas, Osmaniye, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Gaziantep, Adana, Konya, Yozgat, Kütahya, Trabzon, Ordu, Çorum, Kayseri, Mersin, Bingöl, Eskişehir, Denizli, Erzurum, Aksaray, Ağrı, Adıyaman, Elazığ, Kilis, Aydın, Isparta ve Edirne illerinde bulunuyor. Taşınmazlar hakkında ayrıntılı bilgiye www.toki.gov.tr ve www.eskidji.com internet adreslerinden ulaşılabilecek.

 

STAR

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.