Törenlerde Yaşanan Gariplikler

Törenlerde Yaşanan Gariplikler

Kutlama törenlerinde selamlama anında askeri araç arızalanırken, 3 Bakan ise asansörde mahsur kaldı

Cumhuriyet'in 86. kuruluş yıl dönümü, kutlamalarında Edirne'de alana getirilen askeri araç Vali, Belediye Başkanvekili ve Garnizon Komutanı'nın halkı selamlayacağı sırada arızalandı. Askerler ve polisler tarafından alandan itilen resmi tören aracındaki sorun giderilmeye çalışıldı. Törendeki programın aksamaması için yedekte bekletilen başka bir askeri araç getirildi.

Tamir edilen araç çalıştırılarak tekrar alana getirildi. Ancak protokolün bineceği sırada tekrar arıza yaptı. Araç aynı şekilde alandan bir kere daha çekildi. Vali, Belediye Başkanvekili ve Garnizon Komutanı alana getirilen başka bir araçla halkı selamladı.

3 Bakan ise 29 Ekim kutlamalarına katılmak için geldiği Meclis'te asansörde mahsur kaldı. Meclis'te asansörde mahsur kalan İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın yanında Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın da olduğu öğrenildi.

Söz konusu bakanlar Meclis'te düzenlenen Cumhuriyet Bayramı töreni için geldikleri Meclis'in asansöründe birlikte mahsur kaldılar. Görevlilerin yardımıyla asansörün kapısının açılmasının ardından bakanlar törene yetişemeyeceklerini anlayarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın makam odasına geçtiler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :