Toroğlu intikam istiyor

Toroğlu intikam istiyor

Erman Toroğlu katıldığı Full Ekran programında çarpıcı açıklamalarda bulundu...

Erman Toroğlu katıldığı Full Ekran programında çarpıcı açıklamalarda bulundu...

Erman Toroğlu, Cengiz Semercioğlu'na şunları anlattı:


- Maraton'da kantarın topuzunu kaçırdığımı düşünmüyorum. Geçenlerde bir mesaj aldım, “Erman Hoca, RTÜK seni takip ediyordu ama artık geciktirici reklamları yayınlıyorlar” diye. 

- Maraton'un bitmesiyle insanların pazar eğlencesi bitti.

- Kulüp yöneticilerinin birbirlerine, “Senin karını alıp dağa kaldırırım” demesi kaliteli futbol oluyor, benim esprili yorumlarım kaliteyi düşürüyor. Bakalım görüceğiz şimdi ne olacak?

- Maraton'dan sonra beni ilk arayan spor bakanı oldu. “Erman Hoca, pazar eğlencemizdin sen. Zeki Müren'in filmi 'Kimsesizlerin Kimi' gibisin, ama hayat bu, olur böyle şeyler” dedi ve kapattı. 

- Ben Maraton'dan ayrıldıktan sonra Merkez Hakem Kurulu “Biz şimdi yandık” dedi. Ben hakemler yüzünden stadlarda küfür yemiş biriyim. Bundan sonra küçük takımlar ağlamasınlar, onlara sahip çıkacak bir Erman Hoca yok.

- Beni seven takım taraftarı  yok. Buna kendi takımım Ankaragücü de dahil. Benim takımım beni niye sevmez biliyor musun? Kenan Evren, Ankaragücü'nü haksızlıkla 1. lige çıkarmıştır. Ben de Ankaragücü konumunu hak etmiyor dedim, o yüzden.

- Maraton'dan ayrıldıktan sonra birçok siyasi aradı.

- Ahmet Çakar'ın “Ben 25 yıllık arkadaşımı yedirtmem” sözünün hatırlatılması  üzerine: “O görüntüleri izlemedim. Ama Ahmet Çakar düzgün  çocuktur. Ben ondan eskiyim. Ahmet hissetiğini ve inandığını söyler” dedi. 

- Lig TV'de artık eskisi kadar maç izlemiyorum. Maçları gidip satadlarda görüyorum. lig TV'de neler olacağı benim sorunum değil, o Digiturk yönetiminin sorunu. Maraton'u yaparken ben eğleniyordum, Şansal eğleniyordu, seyirci de eğleniyordu. Maraton gerilen ve geren bir program değildi. 

- Şansal'la çok tartışıyorduk. Maraton spontane gelişen bir programdı. Maraton herkesin söz hakkının olduğu bir programdı. Maraton'da her şey konuşuluyordu. Takımlar, kulüp yöneticileri, antrenörler, taraftarlar…

- Digiturk genel müdürü  ihale sonuçlanır sonuçlanmaz beyanat vermiş. Ben ayrılınca gazetelerde 138 tane yazı çıkmış, marka değerini bir düşünün. 

- Şansal'la dostuz, görüşüyoruz, hala pozisyonları tartışıyoruz. Şansal'la tartışırız, kavga da ederiz ama arkadaşlığımız bozulmaz.

- Şansal, Lig TV'de yönetici, yanında çalıştırdığı insanlar var. Onun sorumlulukları  benden farklı. Şansal tatile gittiğinde bir sürü insan onun yerine geçmek için neler neler yaptılar. Çok  hokkabazalıklar çevirdiler.

- Şansal'ın Lig TV'den ayrılmasını  isterim. Çünkü Şansal ayrılırsa orası ne hale gelecek çok merak ediyorum ve bunu insanlar görsün istiyorum. Şansal orada büyük bir denge unsuru, kanal ve kulüp yöneticilerini dengeliyor. 

- Maraton'dan sonra birçok teklif geldi ama ben altı ay boyunca yorumculuk yapmayacağım. Etrafta neler oluyor görmek istiyorum. Önümüzdeki sezon neresiyle anlaşacağım da kesin değil, o yüzden açıklamam doğru olmaz. Ama beni önümüzdeki günlerde birçok ürünün reklam filmlerinde göreceksiniz.

Etiketler :