Toroğlu'na pankart şoku!

Toroğlu'na pankart şoku!

Mersin İdmanyurdu ile D.Bakırspor mücadelesinde oynanan futboldan çok tribünde yer alan pankart dikkat çekti.

Bank Asya 1. Lig'de hafta başında oynanan; Samsunspor-Mersin İdmanyurdu maçında, Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova'nın ağabeyi tarafından müsabaka devam ederken bıçaklı saldırıya uğramasıyla ilgili yorumları nedeniyle Erman Toroğlu, Mersinli taraftarlarca hazırlanan pankart ve sloganlarla protesto edildi.

Ligin 4. haftasında tarihi Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda karşı karşıya gelen Mersin İdmanyurdu ile Diyarbakırspor arasındaki mücadelede oynana futboldan çok tribünde yer alan taraftarların açtığı pankart ve attıkları küfürlü sloganlar maça damgasını vurdu.

Maraton tribününde üzerinde; 'Senin Mersinli Olmandan Biz Utanıyoruz; Erman Toroğlu' yazılı bir pankart açan taraftarlar, Toroğlu aleyhine de uzun süre küfürlü sloganlar atıp, Toroğlu'nun katıldığı bir spor programında Yüksel Yeşilova hakkında yaptığı yorumlara tepki gösterdi.

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova ise, karşılaşma sonrasında Basın Odası'nda gazetecilere yapmış olduğu açıklamasındaysa taraftarların tepkisini haklı bulduğunu dile getirdi. Artık bu konuda yorum yapmak istemediğini belirten Yeşilova, yaşananlar ve gündeme getirilen iddialarla ilgili gerekli açıklamayı yaptığını ve Allah katında da kendisini aklanmış hissettiğini belirterek, "Bana iftira atıp, beni karalamaya çalışanları Allah'a havale ediyorum" dedi.

Etiketler :