Trabzon Ege'de taht peşinde

Trabzon Ege'de taht peşinde

Süper Lig'de bugün deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, yakın takipçilerinden Bursaspor'un puan kaybettiği, Fenerbahçe'nin galip geldiği haftada liderlik koltuğunu korumak istiyor.

Bordo-Mavili takımda Egemen ve Engin sakat, Tayfun ise kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Karadeniz temsilcisinin başkanı Sadri Şener ise yaptığı açıklamada, zirvede oldukları süre içerisinde şampiyonluğa en yakın takımın kendileri olduğunu vurgulayarak, "Rakiplerimiz hata yapmamızı beklemek zorunda. Ama biz hata yapmak istemiyoruz." dedi. Başkan Şener, Manisaspor'un güçlü bir kadrosunun olduğunu belirterek, "Çekişmeli bir maç oynanacak. Zirvede olan takım olduğumuz için rakiplerimiz bize karşı daha fazla motive oluyor. Bu nedenle kolay maçımız yok. Ligin sonuna kadar oynayacağımız tüm maçlar bizim için final havasında geçecek." ifadelerini kullandı.

Bu arada Bordo-Mavililerde kart cezalısı olan Giray'ın dönmesiyle savunmada kızışan forma rekabetini kazanan taraf genç futbolcu Mustafa Yumlu oldu. Polonyalı Glowacki ile birlikte Manisaspor maçında savunmada görev yapmaya hazırlanan Mustafa, daha önce oynadığı maçlardaki başarılı performans ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Yumlu, hocası Şenol Güneş'in de gözüne girmişti.

 

MUHTEMEL KADROLAR

Manisaspor: İlker, Ömer Aysan, Hüseyin, Dixon, Ferhat, Yiğit İncedemir, Iwanski, Murat Erdoğan, Simpson-Isaac, Kahe

Trabzonspor: Onur, Serkan, Mustafa, Glowacki, Cale, Burak Yılmaz, Selçuk, Colman, Ceyhun, Jaja, Umut Bulut

Stat: Manisa 19 Mayıs Saat: 20.00

Hakem: Fırat Aydınus Yayın: Lig TV

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :