Trabzon-Sivas muhtemel kadrolar

Trabzon-Sivas muhtemel kadrolar

Sezona fırtına gibi giren Trabzonspor, Avni Aker'de Sivasspor’u ağırlıyor

Antalya beraberliğini unutturmak isteyen Bordo-Mavililer’de hedef, Sivasspor’uı eli boş göndermek.

Spor Toto Süper Lig'in ilk 3 haftasını 7 puanla kapatan Trabzonspor, sahasında Sivasspor'u yenerek yoluna devam etmek istiyor.

Seyircisi önünde konuk edeceği Sivasspor'u eli boş göndermenin hesaplarını yapan bordo-mavililer, geçen hafta Antalyaspor karşısında kaybedilen 2 puanı da unutturmayı amaçlıyor.

Bordo-mavili takımın Fenerbahçe ile yapılan maçta sakatlanan Polonyalı oyuncusu Glowacki'nin tam olarak hazır hale gelemediği ve karşılaşmada görev alamayacağı öğrenildi.

Trabzonspor'da, bu sezon attığı gollerle büyük beğeni kazanan, ancak geçen haftaki Antalyaspor maçında sakatlığı nedeniyle takımda yerini alamayan Kolombiyalı oyuncu Teofilo, Sivasspor maçında formasına tekrar kavuşuyor.

Teknik direktör Şenol Güneş ve kurmayları da, 3 puan doğrultusunda Sivas’ı yıkacak hücum planını hazırlamış durumda. Karadeniz temsilcisinin, 3 hücum oyuncusu Jaja, Teofilo Gutierrez ve Umut Bulut’u forvet hattında birlikte oynatacağı ifade edildi. İlk dakikadan itibaren rakibinin üzerinde baskı kurmayı planlayan Trabzon, rakip savunmaya sürekli baskı yaparak golü erken bulmak istiyor.

Sivas’ta da Hayrettin, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

TRABZONSPOR-SİVASSPOR

STAT: Hüseyin Avni Aker

SAAT: 19:00

HAKEM: Bülent Yıldırım

YAYIN: Lig TV

TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Giray, Egemen, Ferhat, Selçuk, Colman, Jaja, Yattara, Umut, Teofilo

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

SİVASSPOR: Ramoviç, Abdurrahman, Sedat, Ivanovs, Ferhat, Mbanangoye, Kadir, Mehmet Nas, Cihan, Ceyhun, Mehmet Yıldız

TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal

 

Etiketler :