Trabzon'da silahlı saldırı: 7 yaralı

Trabzon'da silahlı saldırı: 7 yaralı

Trabzon'da meydana gelen silahlı saldırı olayında 7 kişi yaralandı

YARALI SAYISI 7'YE YÜKSELDİ

 

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, silahlı saldırı olayında yaralanan 7 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi.

 

Vali Kızılcık, silahlı saldırı olayının meydana geldiği Uzun Sokak'ta incelemelerde bulundu. Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz'dan olaya ilişkin bilgi alan Vali Kızılcık, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık bir hafta önce çıkan bir tartışma sonucunda iki grup arasında kavga meydana geldiğini belirterek, ''Daha sonra iki kişi, bu kavga ettikleri kişi ile Uzun Sokak'ta karşılaşıyor. Bu kişiye ateş ediliyor. Açılan ateş sonucunda çevrede bulunan bazı vatandaşlarımız da yaralanıyor'' dedi.

 

Olayda toplam 7 kişinin yaralandığını ifade eden Vali Kızılcık, ''Yaralıların sağlık durumları iyi. Ateş eden kişi ve beraberindeki kişinin kimliği tespit edildi, kaçtıklarıotomobilbelirlendi. Emniyet güçleri her an bu kişileri yakalayacaktır'' diye konuştu.

 

 

TRABZON'DA SİLAHLI SALDIRI

 

Trabzon'da meydana gelen silahlı saldırı olayında 5 kişi yaralandı.

 

Alınan bilgiye göre, Uzun Sokak'ta henüz kimliği belirlenemeyen kişi tarafından silahla ateş edilmesi sonucu 1'i çocuk olmak üzere 5 kişi yaralandı.

 

Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Fatih Devlet Hastanesi, Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Saldırganın olay yerinden kaçması üzerine polis ekipleri güvenlik önlemi alarak, çevredeki pasajlara giriş çıkışları yasakladı.

 

Olayın yaşandığı sokaktaki MOBESE ve bir otelin kamera kayıtları, saldırganın kimliğinin tespit edilmesi için incelemeye alındı.

 

 

AA

 

Etiketler :