Trabzon'dan yeni transfer

Trabzon'dan yeni transfer

Trabzonspor'un, Ukrayna'nın FC Metalist Kharkiv takımından transfer ettiği 24 yaşındaki Brezilyalı forvet oyuncusu Jackson Avelino Coelho Jaja'nın, 76 maçta 40 gol attığı bildirildi.

Bordo-mavili takımın internet sitesinde yer alan haberde, FC Metalist Kharkiv takımından transfer ettiği Coelho Jaja'nın, 28 Şubat 1986'da Brezilya'nın Ipatinga kentinde dünyaya geldiği, futbola Brezilya'nın America MG takımının altyapısında başladığı belirtildi.

Brezilyalı oyuncu futbolculuk kariyerinde, Hollanda'nın Feyenoord takımında forma giydi, buradan transfer olduğu Westerlo forması altında 30 maçta 11 gol attı. 2006-2007 sezonunda İspanya'nın Getafe takımına transfer olan oyuncu, yine kiralık olarak Flamengo, Racing Genk ve Westerlo'da oynadı ve son olarak 2008 yılında Metalist Kharkiv'e transfer oldu.
1.89 metre boyundaki forvet oyuncu bu takımda 76 maçta 40 gol atarken, 2008 yılında oynanan UEFA Kupası maçında Beşiktaş'a attığı golle Türk futbolseverlerin hafızasında yer etti.

İŞTE JAJA'NIN BEŞİKTAŞ'A ATTIĞI ENFES GOL



-SÜPER KUPA MAÇINI İZLEYECEK-

Açıklamada, yeni transfer Coelho Jaja'nın, takımın bu akşam Bursaspor ile oynayacağı Süper Kupa Finali'ni Atatürk Olimpiyat Stadı'nda izleyeceği bildirildi.
Kulüp başkanı Sadri Şener'le birlikte Ukrayna'dan İstanbul'a gelecek futbolcunun, maç saatine yetişeceği kaydedildi.

Etiketler :