Trabzon'nun Gençlerle Zor Sınavı

Trabzon'nun Gençlerle Zor Sınavı

Evinde 4 maçtır kazanamayan Trabzon, Gençler´i devirip Sivas deplasmanına moralli gitmek istiyor...

Evinde 4 maçtır kazanamayan Fırtına, yeniden esmek için geri sayımda. Bordo-Mavililer, Gençler´i devirip Sivasspor deplasmanı öncesinde moral bulmaya şartlanmış durumda.


TRABZONSPOR Sylva Serkan Giray (Song) Egemen Cale Selçuk
Hüseyin Colman Yattara Alanzinho Gökhan

GENÇLERBİRLİĞİ Isalioviç Hakan Mehmet Polat İlhan Momha Soner Jedinak Mehmet Nas
Cem Can M.Pektemek Kahe

Stat: Avni Aker
Saat: 20.00
Yayın: Lig TV, Habername
Hakemler: Kamil Abitoğlu Erhan Sönmez Adil Sinem

Trabzonspor’da beklenen gün geldi, çattı... Son haftalarda inişli-çıkışlı bir grafik çizen ve geçtiğimiz hafta deplasmanda Hacettepe’yi 4-1 yenerek moral bulan Bordo-Mavililer, Süper Lig’in 28. haftasının açılış maçında Gençlerbirliği’ni ağırlıyor. Evinde 4 maçtır galibiyet yüzü görmeyen Karadeniz temsilcisi, hem bu kötü gidişi durdurmak hem de kendisini sezon başından bu yana destekleyen taraftarlarıyla barışmak istiyor. Trabzonspor’da sakat veya cezalı futbolcu bulunmazken, Başkent ekibinde dört önemli eksik teknik direktör Samet Aybaba’yı kara kara düşündürüyor.

İlk yarıda Trabzon gülmüştü
Konuk ekipte Djite, Bilel ve Erkan sakatlıkları, Koray da cezası sebebiyle Avni Aker’de forma giyemeyecek. Ligin ilk yarısında Başkent’te oynanan mücadeleyi Trabzonspor tek golle kazanmıştı. Trabzonspor 3 puana mecbur, Gençlerbirliği’nin sağı solu belli olmuyor... Avni Aker’de süper bir maç futbolseverleri bekliyor.

Etiketler :