Trabzonspor Antalya'yı Geçemedi...

Trabzonspor Antalya'yı Geçemedi...

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor, sahasında Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Bordo-mavili takım aldığı 1 puanla Bursaspor'a devrettiği liderlik koltuğunu yeniden geri aldı.

Alınan 1 puan sonrasında lider Trabzonspor'un puanı 44. Antalyaspor ise 25 puanla 12. sırada.

KENAN KIZARDI

Antalyasporlu oyuncu Kenan Özer, karşılaşmanın 94. dakikasında gördüğü kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı.

UMUT'A ÖDÜL

Trabzoncell aboneleri tarafından Ocak ayının en iyi futbolcusu seçilen Umut Bulut, ödülünü maç öncesi protokol tribünü önünde Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in elinden aldı. Umut, böyle bir ödüle layık görülmesinin kendisini gururlandırdığını ve bundan sonra da takımı için elinden geleni yapacağını belirtti.

 ANTALYASPOR'DA EKSİK

Antalyaspor'da da hasta olan Necati Ateş ve Deniz Barış ile kart cezalısı Uğur İnceman, maç kadrosunda yer almadı. Teknik direktör Mehmet Özdilek, forvette Necati'nin yokluğunda Mehmet Yılmaz ve Tita'ya görev verdi.

20 BİN BAYRAK DAĞITILDI

Hafta içinde kulübün resmi sitesinin girişine “Seyirci misin oyunun bir parçası mı?” yazısı koyduran, şehrin çeşitli yerlerindeki ilan tahtalarına da 'Olimpiyat ruhunu geri getirmeye hazır mısınız?' yazılı afişler astırarak taraftara mesajlar veren bordo-mavili kulübün yönetim kurulu, maç öncesi taraftarlara da 20 bin Trabzonspor bayrağı dağıttı. Bordo-mavili taraftarlar, yönetim kurulu mesajı sonrasında stadın büyük bölümünü doldurdu. Çok küçük boşlukların olduğu Hüseyin Avni Aker tribünlerinde yaklaşık 20 bin taraftar takımına coşkuyla destek veriyor.

BURAK'A DESTEK

Trabzonsporlu taraftarlar, daha önce Ankaragücü ile yapılan maçta yuhalanan Burak Yılmaz'a bu kez destek verdi. Hüseyin Avni Aker Stadı tribünündeki taraftarlar, maç öncesi 'Burak, Burak' diye bağırarak bordo-mavili futbolcuya moral vermeye çalıştı. Trabzonsporlu oyuncular, sahaya 'Yıldız Teknik Üniversitesi'nin 100. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutlarız' yazılı pankart ile çıktı.

Etiketler :