Trabzonspor avantaj peşinde!

Trabzonspor avantaj peşinde!

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi'nde tur kapısını aralamak için Belarus'ta. Bordo-mavili takım UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında bugün Dinamo Minsk ile deplasmanda karşılaşacak.

 

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Belarus'un Dinamo Minsk takımıyla karşılacak Trabzonspor, tur için avanjlı bir skorla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Dinamo'nun maçlarını oynadığı başkent Minsk'teki stat bakımda olduğu için karşılaşma, Brest kentindeki Brestskiy Stadı'nda oynanacak. Saat 19:00'da başlayacak mücadeleyi Avusturyalı hakem Rene Eisner yönetecek.

Bordo-mavili takım, maçın hazırlıklarını Brestskiy Stadı'nda yaptığı antrenmanla tamamladı. Trabzonspor'un Dinamo Minsk maçını şu muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

Onur, Zeki, Mustafa, Giray, Celustka, Colman, Aykut Akgün, Volkan, Adrian, Olcan, Henrique.

Dinamo Minsk maçı öncesi temsilcimizde sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Yeni transfer Florent Malouda kadroda yer alıyor. Takımla birlikte çıktığı antrenmanlarda oldukça iyi bir görüntü ortaya koyan Fransız yıldızın ikinci devre forma forma giymesi bekleniyor. Diğer yeni transferler Bosingwa ve Batuhan Karadeniz ise Trabzon'da bırakıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.