Trabzonspor Eskişehir'den lider dönebilecek mi?

Trabzonspor Eskişehir'den lider dönebilecek mi?

Fenerbahçe ile amansız bir şampiyonluk yarışına giren ve son 6 maçını kazanıp 2 puan farkla liderlik koltuğunda oturan bordo mavililer, Eskişehirspor'a konuk oluyor.

Trabzonspor'da galibiyetten başka hiçbir ihtimal düşünülmüyor. Beraberlik halinde bile liderliği kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalacak olan Güneş'in talebeleri, Bülent Uygun'un öğrencilerini yenmek zorunda. Bilindiği üzere Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındakzi şampiyonluk yarışında ikili averaj üstünlüğü Fenerbahçe'de. Bu nedenle Trabzonspor bugün berabere bile kalsa, Fenerbahçe'nin kalan maçlarını kazanması sarı lacivertlilerin şampiyonluğu anlamına gelecek. Ancak şampiyonluk için herşey kendi elinde olan Trabzonspor da Eskişehirspor, Gaziantepspor, Bucaspor, İstanbul BŞB ve Karabükspor maçlarını kazanıp rakibinin ne yaptığını umursamadan şampiyonluğu kutlamak istiyor.
 
Bordo Mavili takımda sakatlığı devam eden Serkan Balcı, Eskişehirspor maçının kadrosundan çıkarıldı. Serkan Balcı'nın yanı sıra Piotr Brozek ve Engin Baytar da kadroya alınmadı. Serkan Balcı'nın sakatlığı yüzünden sıkıntı yaşayan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in basına kapalı yapılan antrenmanlarda defansın sağı için Giray'ı hazırladığı öğrenildi.
 
Bordo mavili takımda Eskişehirspor maçı öncesinde Jaja, Alanzinho ve Selçuk İnan kart sınırında bulunuyor. Bu üç oyuncu da, Eskişehirspor maçında kart görmeleri halinde gelecek hafta oynanacak olan Gaziantepspor maçında forma giyemeyecek. Kritik haftalar öncesinde sakatlıklar nedeniyle sıkıntı yaşayan teknik direktör Şenol Güneş'in, Jaja, Alanzinho ve Selçuk'u kart görmemeleri konusunda uyardığı öğrenildi.

Ligin ikinci yarısında yakaladığı çıkışla 6. sıraya yükselen Eskişehirspor ise 3 haftalık galibiyet hasretine son vermek istiyor. Az da olsa 4.'lük şansı bulunan kırmızı siyahlılar, bu hedefe ulaşabilmek için kalan tüm maçlarını kazanmak zorunda. Es-Es'te Tello, Diego ve Pele sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.
 
ESKİŞEHİRSPOR-TRABZONSPOR

ESKİŞEHİRSPOR: Ivesa, Sevgin, Veysel, Nadarevic, Volkan, Erkan, Bülent, Alper, Burhan, Sezer, Batuhan
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Uygun
 
TRABZONSPOR: Tolga, Giray, Glowacki, Egemen, Cale, Burak, Selçuk, Colman, Alanzinho, Jaja, Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

STAT: Atatürk
SAAT: 20.00
HAKEM: Bülent Yıldırım
YAYIN: Lig TV 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.