Trabzonspor İBB ile 1-1 Berabere

Trabzonspor İBB ile 1-1 Berabere

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Trabzonspor deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere.

89.Dakika :4. Hakem Serkan Ergün maçın sonuna 5 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.


88.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Trabzonspor Cale'nin attığı gol ile durumu 1-1 yapıyor.Engin Baytar sol kanattan korner kullandı, ön direğe ortasını yaptı Umut altıpas içine kafayla topu aşırttı, Cale yükselerek kafayı vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

87.Dakika :Trabzonspor'da Umut penaltıyı kullandı, köşeye doğru sert vurdu ve kaleci Hasagic topu köşeden kornere çeldi.

86.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Barbosa topa elle dokunduğu için Sarı Kart gördü.

85.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Barbosa topu ceza sahası içinde elle oynadığı için hakem Özgür Yankaya penaltı noktasını gösterdi.

84.Dakika :Trabzonspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 25 numarayla Alanzinho, Giren oyuncu 27 numarayla Sezer Badur

81.Dakika :Trabzonspor atağında Teofilo ceza sahası içinde topla buluştu, sol çaprazdan plase vuruş yaptı ve top kaleci Hasagic'de kaldı.

80.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 18 numarayla Herve Tum Giren oyuncu 11 numarayla İbrahim Akın

77.Dakika :Trabzonspor'da Cale rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

76.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Gökhan Süzen sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

75.Dakika :Maçta Umut ve Ekrem ceza sahası içinde tartıştı ve hakem oyunu durdurdu. Hakem Özgür Yankaya her iki futbolcuyu uyardı.

74.Dakika :Trabzonspor gole çok yaklaştı. Savunmanın arkasına doğru atılan pasa Engin hareketlendi, sağ kanattan çizgiye indi arkaya doğru sert bir orta yaptı ama Teo yetişemeyince savunma topu kornere gönderdi.

73.Dakika :Trabzonspor atağında Alanzinho sol kanattan ceza sahası içine girdi, altıpas içine havadan pasını verdi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

72.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Mahmut rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

67.Dakika :Trabzonspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 8 numarayla Selçuk, Giren oyuncu 6 numarayla Ceyhun

66.Dakika :Trabzonspor'da Alanzinho rakibi Serhat'a omuz attığı için Sarı Kart gördü.

65.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Serhat rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

64.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında Efe sağ kanata doğru pasını verdi, İskender hareketlendi ama savunmada Cale araya girerek topu kaleci Onur'a kazandırdı.

63.Dakika :Trabzonspor'da Umut rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

62.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 88 numarayla Tevfik Giren oyuncu 91 numarayla Abdülkadir Kayalı

59.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Vinicius rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

58.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında Rızvan sağ kanattan arka direğe ortasını yaptı arka direkte Serhat gelişine şut vurmak istedi ama ayağı kayınca top kaleci Hasagic'de kaldı.

57.Dakika :Trabzonspor'da Ömer Aysan hakeme itiraz ettiği için Sarı Kart gördü.

56.Dakika :Trabzonspor'da Egemen rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

55.Dakika :Trabzonspor'da Engin Baytar hakeme itiraz ettiği için Sarı Kart gördü.

54.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Tum rakibiyle tartıştığı için Sarı Kart gördü.

52.Dakika :Trabzonspor atağında Teo ceza sahası önünden kaleye sert vurdu ama top kaleci Hasagic'de kaldı.

51.Dakika :Trabzonspor atağında Serkan Balcı sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı Umut yükseldi kafayı vurdu ama hakem öncesinde Umut'un savunmada Rızvan'a faul yaptığına karar verdi.

50.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında Serhat ceza sahası önünde İskender'le paslaşmak istedi ama savunmada Cale ayak koyarak topu kazandı.

47.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Gökhan Süzen sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Onur çıkarak topun sahibi oldu.

46.Dakika :Trabzonspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başladı; Çıkan oyuncu 20 numarayla Colman, Giren oyuncu 90 numarayla Teofilo Gutierrez


46.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor hakem Özgür Yankaya'nın düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.

45.Dakika :Hakem Özgür Yankaya ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 1-0 İstanbul Büyükşehir Belediyespor'nün üstünlüğüyle sona eriyor.

41.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında Tevfik savunmanın arkasına atılan topa hareketlendi ama savunmanın arkasında kalınca hakem ofsayt kararı verdi.

40.Dakika :Trabzonspor atağında Ömer Aysan sağ kanatta topla buluştu ama hakem öncesinde ofsayt kararı verdi.

39.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da İskender rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

38.Dakika :Trabzonspor atağında Alanzinho sağ kanatta topla buluştu rakiplerini geçerek ceza sahası içine girmek istedi ama savunma ayak koyarak topu taca gönderdi.

37.Dakika :Trabzonspor atağında Cale sol kanattan çizgiye indi içeriye ortasını yaptı ama topa kimse dokunamayınca savunma topu
uzaklaştırdı.

36.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında Tevfik sağ kanattan topla ceza sahası içine girmek istedi ama savunmada Giray ayak koyarak topu uzaklaştırdı.

35.Dakika :Trabzonspor rakip saha sağ korner çizgisi önünden serbest vuruş kullandı, Selçuk ön direğe ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

34.Dakika :Trabzonspor atağında Serkan Balcı sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma ayak koyarak tehlikeyi büyümeden önledi.

32.Dakika :Trabzonspor'da Colman sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı Egemen yükseldi kafayı vurdu ama top kaleci Hasagic'de kaldı.

30.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! İstanbul Büyükşehir Belediyespor Tevfik'in attığı gol ile 1-0 öne geçiyor

25.Dakika :Trabzonspor atağında Serkan Balcı sol kanattan ceza sahası içine girdi topla buluştu ama hakem ofsayt kararı verdi.

24.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Gökhan Süzen sağ kanattan serbest vuruş kullandı ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Onur çıkarak topun sahibi oldu.

23.Dakika :Trabzonspor'da Egemen'in tedavisi tamamlandı ve tekrar oyuna dahil oldu.


22.Dakika :Trabzonspor atağında Colman kendi sahasından ileriye doğru uzun oynadı ama top doğrudan kaleci Hasagic'e geldi.


21.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında Tum sağ kanattan topla çizgiye inmek istedi ama topu kontrol edemeyince auta çıktı.


20.Dakika :Trabzonspor'da Egemen bu dakikalarda hava topu mücadelesinde sakatlandı ve tedavisi için saha dışına alındı.


19.Dakika :Trabzonspor'da Colman sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı penaltı noktası üzerinde Umut yükseldi kafayı vurdu ama top yandan auta çıktı.


18.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Gökhan Süzen rakip saha sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.


17.Dakika :Trabzonspor atağında Serkan Balcı sağ kanattan topla buluştu çizgiye inmek istedi ama savunmada Gökhan Süzen ayak koyarak topu kaleci Hasagic'e kazandırdı.

16.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında Tum sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama savunmada Cale ayak koyarak topu taca gönderdi.


14.Dakika :Trabzonspor atağında Serkan Balcı sağ kanatta topla buluştu, kaleye doğru ortasını yaptı ama savunmada Rızvan son anda topu uzaklaştırdı.


13.Dakika :Trabzonspor'da Colman sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.


12.Dakika :Trabzonspor Selçuk ile gole çok yaklaştı. Savunmanın arkasına sarkan Selçuk topla buluştu, kaleciyle karşı karşı kaldı plase vuruş yaptı ve top kaleci Hasagic'e çarparak direğin dibinden kornere çıktı.

11.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Gökhan Süzen rakip saha sağ kanattan serbest vuruş kullandı, kaleye doğru kavisli bir orta yaptı ama kaleci Onur çıkarak topu yumrukla uzaklaştırdı.

9.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Gökhan sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

8.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor gole çok yaklaştı. Savunmanın arkasına doğru atılan pasa Tum hareketlendi, kaleciyle karşı karşıya kaldı şut vurmak istedi ama savunmada Giray son anda kayarak müdahele etti ve top kornere çıktı.

7.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında Tevfik ceza sahası içine yapılan ortaya sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

6.Dakika :Trabzonspor atağında Ömer Aysan sağ kanattan topla ilerledi, ceza sahası içine pas vermek istedi ama top doğrudan auta çıktı.

5.Dakika :Trabzonspor atağında Ömer Aysan sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı Umut yükseldi kafayı vurdu ve kaleci Hasagic son anda topu köşeden saha içine çeldi.
.

4.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında İskender sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Onur'da kaldı.


3.Dakika :İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Gökhan Süzen sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

2.Dakika :Trabzonspor atağında Umut sağ kanattan ceza sahası içine pasını verdi, savunmadan seken topa Alanzinho hareketlendi ama kaleci Hasagic çıkarak topun sahibi oldu.

1.Dakika :Karşılaşma Trabzonspor'dan Umut'un vuruşuyla başlıyor.

0.Dakika :Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final birinci karşılaşmasında Atatürk Olimpiyat Stadında Trabzonspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya geliyor

İSTANBUL BŞB.

Hasagiç, Serhat, Cesario, Efe, İskender, Tum, Mahmut, Rızvan, Gökhan, Barbosa, Tevfik 
  
TRABZONSPOR

Recep, Ömer, Giray, Egemen, Cale, Serkan, Selçuk, Colman, Engin, Alanzinho, Umut

Etiketler :