TRABZONSPOR'A TARAFTAR DESTEĞİ

TRABZONSPOR'A TARAFTAR DESTEĞİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, kazanmaya geldiklerini belirterek, "İstanbul'daki taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz." dedi.

Turkcell Süper Lig'de yarın İnönü Stadı'nda Beşiktaş'la karşılaşacak olan Trabzonspor, İstanbul'a geldi. Türk Hava Yolları'na ait tarifeli uçak seferiyle öğle saatlerinde Atatürk Havaalanı'na gelen bordo- mavili takımda teknik direktör Şenol Güneş, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Güneş, gayet iyi durumda olduklarını dile getirerek, "Çalışma olarak da moral olarak da iyiyiz. Güzel maç olacağını bekliyorum. Hem biz hem de Beşiktaş açık futbol oynayacak diye düşünüyorum. Kazanmak için oynayacağız. İstanbul'daki taraftarları sevindirmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Beşiktaş maçının ardından hafta arasında Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında Antalyaspor'la mücadele edecekleri hatırlatılan tecrübeli teknik direktör, şu anda ligde Beşiktaş'la oynayacakları maçı düşündüklerini belirterek, "Lig maçından sonra kupa maçını değerlendireceğiz. Lig maçına daha ciddi bakıyoruz." diye konuştu.

Güneş, Beşiktaş karşısında alınacak galibiyetle ilk 3'e girme hedefleri olup olmayacağı yönündeki soruya ise, "Biz öncelikle ilk 5'deki yerimizi garantilemek istiyoruz. Puan olarak bulunduğumuz yer iyi değil; daha iyi olmak istiyoruz. Sıralamada ilk 3'e girmek zor olsa da bunu zorlayacağız." karşılığını verdi.

TRABZONSPOR'A TARAFTAR DESTEĞİ

Beşiktaş'la yarın zorlu bir mücadeleye çıkacak olan Trabzonspor'u havaalanına bir grup bordo- mavili taraftar çiçeklerle karşıladı. Oldukça coşkulu olan taraftarlar, takımları lehine tezahürat yaparak, futbolculara ve teknik heyete destek verdi. Futbolcularla fotoğraf çektiren coşkulu taraftarlar, takım otobüsünün tesislerden ayrılmasının ardından da kemençe çalarak horon teptiler.
 

Etiketler :