Trabzonspor'da Colman krizi

Trabzonspor'da Colman krizi

Trabzonspor, Videoton ile yapacağı maçın hazırlıklarına başlarken, yeni bir Colman krizi yaşandı..

Trabzonspor, Avrupa Ligi play-off turunda Videoton ile yapacağı maçın hazırlıklarına başlarken, yeni bir Colman krizi yaşandı..

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana elinde çatlak meydana gelen Giray dışında tüm futbolcular katıldı.

Videoton ile yapılan ilk maçta elinden sakatlık geçiren ve Sanica Boru Elazığspor maçında forma giyemeyen Giray'ın, rövanş maçında takımdaki yerini alamayacağı bildirildi.

Sanica Boru Elazığspor maçında ilk 11'de forma giyen oyuncular koşunun ardından ayak tenisi yaparak antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise koşunun ardından yarı sahada maç yaptı.

-Colman, antrenmanı terk etti-

Sonica Boru Elazığspor maçı kadrosuna sürpriz bir şekilde alınmayan ancak bu akşamki çalışmaya katılan Arjantinli oyuncu Gustavo Colman, son bölümde antrenmanı terk etti.

Bir pozisyonda Halil Altıntop ile girdiği ikili mücadele sırasında Halil ile tartışmaya başlayan ardından da sağa sola bağıran Arjantinli oyuncu, izin almadan sinirli bir şekilde uyarıları dikkate almadan antrenmanı terk etti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.