Trabzonspor'dan 2 transfer!

Trabzonspor'dan 2 transfer!

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da başkan Sadri Şener Brozek kardeşleri transfer ettiklerini açıkladı.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, DHA'ya yaptığı özel açıklamada uzun zamandır gündemlerinde olan Polonya'nın Wisla Krakow takımında forma giyen forvet oyuncusu Pawel Brozek ile sol bek oyuncusu Piotr Brozek kardeşleri transfer ettiklerini söyledi.

Şener, Polonya'da bulunan yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu'nun bu transferleri sonlandırdığını belirterek, "Her ikisini de hocamız istiyordu. Yönetici arkadaşımızda önce kulüpleriyle sonra kendileriyle anlaştı. Salı günü Antalya kampımıza dahil olacaklar. Çok iyi transferler yaptığımızı düşünüyoruz. Birisi çok ihtiyaç duyduğumuz olan forvet mevkiinde, diğeri ise sol kanatta forma giyiyor. Polonya milli takımının önemli oyuncuları. Umarım şampiyonluk yolunda bize çok ciddi katkılar yaparlar" diye konuştu.

Salı günü Antalya kampa gelecek olan futbolculara burada imza töreni düzenlenecek. Trabzonspor'un ki futbolcu için Wisla Krakow kulübüne 2 milyon Euro ödeyeceği ve her iki kardeşin de 2.5 yıllık sözleşmeye imza atacağı belirtildi.

"KÜÇÜK DETAYLAR VAR"

Asbaşkan Nevzat Şakar, AA muhabirine yaptığı açıklamada ise devre arasında takıma takviye yapmak için çalıştıklarını belirterek, ''Arkadaşlarımız hem Brozek kardeşlerle hem de oynadıkları takımla görüştü. Görüşmeler sonucunda Brozek kardeşlerle büyük oranda anlaşma sağlandı. Küçük detaylar var. Bu detayların en kısa sürede giderileceğine inanıyoruz'' dedi.

Anlaşma sağlanması halinde Brozek kardeşlerin 4 Ocak Salı günü bordo-mavili takımın Antalya'daki kampına katılacağı, resmi imzaların burada atılacağı öğrenildi.

Pawel Brozek kimdir?

Doğum tarihi: 21.04.1983
Doğum yeri: Kielce
Yaş: 27
Boy: 1,80
Ülke: Polonya
Pozisyon: Forvet
Ayak: Çift ayaklı
Kariyeri (Maç-Gol)
2001– Wisla Krakow 178 (81)
2002 LKS Lodz (kiralık) 8 (0)
2004 GKS Katowice (kiralık) 20 (5)

Piotr Brozek kimdir?

Doğum tarihi: 21.04.1983
Doğum yeri: Kielce
Yaş: 27
Boy: 1,78
Ülke: Polonya
Pozisyon: Sol bek
Ayak: Sol
Kariyeri (Maç-Gol)
2001– Wisla Krakow 156 (11)
2002 LKS Lodz (kiralık) 5 (0)
2004–2005 Gornik Zabrze (kiralık) 22 (3)

Etiketler :