Trabzonspor'dan bir transfer daha

Trabzonspor'dan bir transfer daha

Transfer döneminde iddialar, flaş haberler birbiri ardına geliyor. Bu kez Doğan Haber Ajansı, Trabzonspor'un Ankaragücü'nden tecrübeli golcü Mehmet Çakır'ı transfer ettiğini duyurdu.

Transfer kazanı kaynıyor! Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk yarısını lider olarak tamamlayan Trabzonspor'un Pawel Brozek ve Piotr Brozek'in ardından Mehmet Çakır'ı da kadrosuna kattığı belirtildi.

Doğan Haber Ajansı'nın 'FLAŞ HABER' şeklinde üyelerine servis ettiği haberde Trabzonspor'un Ankaragücü'nde forma giyen Mehmet Çakır'ı transfer ettiği ve golcü futbolcunun 4 Ocak Salı günü bordo-mavili takımın Antalya kampına katılacağı ifade edildi.

Başkan Sadri Şener, DHA'ya yaptığı açıklamada, "Yönetim kurulu üyemiz Tuncay Bekiroğlu bu transferi de bitirdi. Kadromuzun kalitesini ve rekabetini artıracağına inandığımız bir transfer. Yarın kampa gelecek ve çalışmalara başlayacak. Çarşamba günü de resmi imzayı attıracağız" dedi.

Bu sezon Ankaragücü'nde kiralık olarak forma giyen 26 yaşındaki futbolcuyla 3.5 yıllık sözleşme imzalanacağı öğrenildi. Başkan Sadri Şener, Şenol Güneş'in onay vermesi durumunda Danimarkalı orta saha oyuncusu Kahlenberg'i de transfer edebileceklerini belirtti. 

Etiketler :