Trabzonspor'dan Erkan Zengin atağı

Trabzonspor'dan Erkan Zengin atağı

Devre arasında orta sahayı yaratıcı özellikleri yüksek bir oyuncuyla takviye etmek isteyen Mustafa Akçay, sezon başında Fenerbahçe'nin alamadığı Erkan Zengin'i gözüne kestirdi.

Yaz döneminde Malouda, Bosingwa ve Aykut Demir'le transfer bombalarını patlatan Trabzonspor; Ocak ayında da taraftarlarını heyecanlandıracak hamleler yapmaya hazırlanıyor. Mustafa Akçay'ın planları arasında, yaratıcı özellikleri yüksek, çok yönlü yerli bir orta saha oyuncusunu takıma kazandırmak var. Başarılı çalıştırıcının aklındaki isim ise Eskişehirspor'un yıldızı Erkan Zengin. Sezon başında Fenerbahçe, Erkan'ı almak için çok uğraşmış ancak transferi sonuçlandıramamıştı. Yaz döneminde Aykut Demir'i 3 büyüklerin elinden kapan Mustafa Akçay, başarılı orta saha oyuncusunu da Trabzonspor'a kazandıracağından emin.

Emre'yi önerecekler
Fanatik'in haberine göre; Bayramdan sonra İbrahim Hacıosmanoğlu'na verilecek transfer listesinde Erkan Zengin'in ismi de yer alacak. Ocak ayında forvete takviye yapmayı planlayan Es Es'e, 28 yaşındaki oyuncuya karşılık paranın yanı sıra Emre Güral teklif edilecek. Eğer bu transfer gerçekleşirse, Mustafa Akçay, Erkan Zengin ve Florent Malouda'yı değişimli olarak sol kanat ve orta sahanın ortasında kullanacak. Maç içerisinde sık sık değişik varyasyonlar yapma şansı yakalayacak. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.