Trabzonspor'dan F.Bahçe'ye asrın çalımı

Trabzonspor'dan F.Bahçe'ye asrın çalımı

Yeni yönetimiyle büyük başarılar hedefleyen Trabzonspor, Fenerbahçe'ye asrın çalımını atmak için harekete geçti. Malouda'nın ardından Barrios'la da anlaşan Fırtına, 28 yaşındaki forveti bekletiyor. Çünkü hedefte Oscar Cardozo var.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve ekibiyle birlikte yeni bir planlamayla yola çıkan Trabzonspor, taraftarını heyecanlandırmaya devam ediyor.

Malouda transferiyle Bordo-Mavililer'i coşturan Karadeniz ekibi, listesine aldığı ismlerle de yenisezon öncesi taraftarı umutlandırıyor.

Paraguaylı forvet Lucas Barrios'la anlaşan, Bosingwa transferinde ise sona yaklaşan Fırtına'nın çok daha büyük bir bomba için harekete geçtiği ortaya çıktı.

Bordo-Mavililer'in uzun süredir Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için çaba harcadığı Oscar Cardozo'nun kulübü Benfica'ya resmi teklif yaptığı öğrenildi. Forvet hattını kaliteli bir golcüyle güçlendirmek isteyen Trabzonspor'un bu transferle ezeli rakibine asrın çalımını atmak istediği kaydedildi.

Konuyla ilgili Portekiz temsilcisine resmi yazı da gönderen Trabzonsporlu idarecilerin yanıt beklediği edinilen bilgiler arasında.

HABER BEKLİYOR

Lucas Barrios'la her konuda anlaşma sağlanamasına rağmen Fırtına'nın bu transferi sonuca kavuşturmamasının nedeninin Oscar Cardozo için yapılan dev hamle olduğu belirtildi.

Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren yönetimin UEFA'ya bu gece verilecek liste öncesi bu duruma netlik kazandırmak istiyor. Bordo-Mavililer, eğer Cardozo'nun kulübünden olumlu yanıt alamazsa daha önceden anlaşma sağlanan bir diğer Paraguaylı golcü Lucas Barrios'a imza attıracak.

Trabzonspor'un son kararını bekleyen Barrios'un diğer takımlardan aldığı teklifleri beklettiği öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.