Trabzonspor'dan RTE açıklaması

Trabzonspor'dan RTE açıklaması

Trabzonspor, Akyazı Stadyumu ve Spor Kompleksi'nin isim hakkı ile ilgili tasarruf yetkisinin yalnızca kendilerine ait olduğunu bildirdi.

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu, Akyazı Stadyumu ve Spor Kompleksi'nin isim hakkı ile ilgili tasarruf yetkisinin yalnızca kendilerine ait olduğunu bildirdi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden Yönetim Kurulu adına yayımlanan açıklamada, Trabzonspor'a ait olan ve hali hazırda inşaatı süren Akyazı Stadyumu ve Spor Kompleksi'nin isim hakkının Trabzonspor Kulübü için önemli bir gelir kaynağı olduğu belirtilerek, "İsim hakkı ile ilgili tasarruf yetkisi de yalnızca Trabzonspor Yönetim Kurulu'na aittir" ifadesine yer verildi.

Yönetim Kurulunun isim hakkıyla ilgili çalışmalarını titizlikle sürdürdüğü vurgulanan açıklamada, şöyle devam edildi:

"Böylesi önemli bir müsabaka öncesinde, Akyazı Spor Kompleksi'ni Trabzonspor'a kazandıran sayın Cumhumbaşkanımızın ismini, kendi bilgisi ve izni olmadan bu projede geçirmenin uygunsuz ve zamansız olduğunu düşünmekteyiz. Kaldı ki Sayın Cumhurbaşkanımız, teşrifleri ile onurlandırdıkları Akyazı Kompleksi'nin temel atma töreninde, 'kompleksin adını Trabzonspor kamuoyu belirlesin' diyerek konuya net bir şekilde nokta koymuştur. Trabzonspor sevdalılarının bu konu ile ilgili farklı açıklamalara itibar etmemesini rica ederiz."

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin meclis toplantısında, oy çokluğu ile kabul edilerek gündeme alınan Akyazı Spor Kompleksi'nin yapıldığı alana "Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi" ismi önerisi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür Komisyonu tarafından bugün onaylanmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.