Trabzonsporlu oyunculara şok teklif

Trabzonsporlu oyunculara şok teklif

Trabzonspor'dan ummadık darbe yiyen F.Bahçe'de faciayla sonuçlanan gecede yaşananlar da yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı.

Sarı-lacivertliler, Ziraat Türkiye Kupası'nı kaptırdığı rakibi karşısında maça çok iyi başlayıp öne de geçmesine karşın, eski oyuncusu Burak Yılmaz'ın golüyle soyunma odasına 1-1'lik beraberlikle girerken, taraflar arasında devre arası hayret verici olayların yaşandığı ortaya çıktı.

MAÇTAN sonra Şükrü Saracoğlu Stadı'nda infiale neden olan anons skandalının kasten yapıldığı, 1000 bilet alan Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'nın Saracoğlu'nu karıştırdığı gibi birçok iddia ortaya atılırken, en ilginç iddia Trabzonspor kanadından geldi.

Olayın kahramanları ise Semih Şentürk, Bekir İrtegün ve birkaç F.Bahçeli oyuncu daha... Buna göre karşılaşmanın ilk 45 dakikasını bitiren düdüğün çalmasından sonra aralarında Semih ve Bekir'in de bulunduğu yedek oyuncular koşarak içeri girip soyunma odası koridorlarında bordo-mavilileri beklemeye başlarlar.

TRABZONSPORLULAR içeri geldiğinde ise teknik heyet ve oyuncuların buz kesmesine neden olan şu konuşma yapılır: “Kurbanınız olalım... Bu kadar sert mücadele etmeyin, maça bu kadar asılmayın. Bizim şampiyon olmamaz lazım. Siz zaten Türkiye Kupası'nı kazandınız.” Böyle bir şey duymayı beklemeyen bordo-mavililer şoke olurken, direkt soyunma odasının yolunu tutarlar. Ancak Trabzonspor ilk 45 dakikadaki mücadeleci görüntüsünü ikinci yarıda da devam ettirerek F.Bahçeli oyuncuların bu taleplerine yanıtı sahada verdiler.

GÜNEŞ'İ YILDIRIM ÇARPTI

BU arada devre arasında yaşanan bir diğer ilginç diyalog da F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş arasında gerçekleşti. Yıldırım'ın Egemen'i şikâyet ederek Güneş'e “Bu Egemen nasıl oynuyor? Söyleyin ona Emre ile didişmesin. Statta tansiyon zaten yüksek, iyice yükseltmesin” uyarısında bulunduğu öğrenildi.

VATAN

Etiketler :