Trabzonsporlu taraftarlardan UEFA'ya e-mail yağmuru

Trabzonsporlu taraftarlardan UEFA'ya e-mail yağmuru

Trabzonspor taraftarı UEFA'nın Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'ne davet etmesi ve herhangi bir ceza vermemesinden sonra tepkilerini sosyal medyada organize olarak gösteriyor. Elektronik posta yağmuru yeniden başlıyor

3 Temmuz'da başlayan şike sürecinin yankıları devam ediyor. 16.Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden duruşmada son noktaya gelinirken, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (UEFA)'nın Fenerbahçe Spor Kulübü hakkında verdiği karar ise Trabzonlu taraftarların tepkisini topluyor.

 

 

Sosyal mecrada toplanan Trabzonspor taraftarları hazırladıkları ortak bir metin ile UEFA ve FIFA yetkililerine isyan ve sitem dolu mesajlarını yollarken, Türkiye Futbol Federasyonu ve Fenerbahçe Spor Kulübü şikayet ediliyor. Konuyla ilgili UEFA ve FIFA yetkililerinin mail adresleri kullanılıyor.

 

 

"Türk taraftarlar temiz futbol izliyor, adalet istiyor" sloganı ile yola çıkan ve adı şike soruşturmalarına katılmış diğer takımlara UEFA'nın verdiği ceza kuruma hatırlatılırken, Fenerbahçe'nin korunduğu ifade ediliyor.

 

 

UEFA devam eden şike davası ile ilgili "son karar UEFA Disiplin Kurulu'nda verilmek üzere Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde oynamasında bir sakınca yoktur" kararını vermiş ve sarı-lacivertli kulübe Şampiyonlar Ligi daveti yollamıştı.

 

 

Süreç içerisinde Fenerbahçe Spor Kulübü'nde yöneticiler UEFA'ya giden ihbarların ve şikayetleri sürekli hatırlatırken, bunlar karşı isyan etmişti. Son olarak UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik de Türkiye Futbol Federasyonu'nun Olağan Genel Kurulu'nda konuyla ilgili: "Birbirimizi UEFA’ya şikâyet etmekten, hiçbiri anlamı olmayan binlerce faks ve mektup yazmaktan vazgeçmek gerekiyor." ifadelerini kullanmıştı.

 

 

(Sporx)

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.