Trabzonsporlular ile ÖDP kavgası

Trabzonsporlular ile ÖDP kavgası

Galatasaray Meydanı'nda Trabzonspor taraftarları ile ÖDP'liler arasında karşılıklı atılan aleyhte sloganlar arbedeye dönüştü.

Galatasaray Meydanı'nda Trabzonspor taraftarları ile yasa dışı dinlemelerle ilgili olarak açıklama yapmak üzere alanda bulunan ÖDP'liler arasında karşılıklı atılan aleyhte sloganlar arbedeye dönüştü.

Trabzonsporlu taraftarların olduğu bölümden, ÖDP'liler üzerine şişe ve benzeri cisimler fırlatıldı. Çıkan olayda 2 kişi yaralandı.

Olay, öğle saatlerinde Galatasaray Meydanı'nda yaşandı. Ellerindeki pankart ve bayraklar eşliğinde Taksim'e doğru yürüyen ÖDP'li grup ile, Kasımpaşa ile oynanacak karşılaşma için Galatasaray Lisesi önünde toplanan Trabzonsporlu taraftarlar önce birbirleri aleyhine slogan atmaya başladı. Taraftar grubuna yönelik zafer işaretleri yapan gruba taraftarlar 'Kahrolsun PKK' sloganları ile karşılık verdi. Bu sırada ÖDP'liler üzerine şişe ve benzeri cisimler fırlatıldı. İki kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Bölgede tedbir amacıyla bulunan Çevik Kuvvet polisi grubu güçlükle kontrol etti. Olaylar, ÖDP'lilerin bölgeden ayrılması ile büyümeden sona erdi. Trabzonsporlular ise 'Bize her yer Trabzon' sloganları atıp, ellerindeki meşalelerle İstiklal Caddesi üzerinde yürüdü.

Etiketler :