Trabzonspor'un devlerine büyük hediye

Trabzonspor'un devlerine büyük hediye

MAN, Trabzonspor Basketbol Takımı’na otobüs hediye etti

MAN ve Anadolu Ulaşım Grubu, Medical Park Trabzonspor Basketbol Kulübü’ne otobüs hediye etti. Trabzon’daki Cephanelik Restoran’da düzenlenen imza törenine Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor Basketbol Kulübü Derneği Başkanı Saner Ayar, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Yürütme Kurulu Başkanı Tuncay Bekiroğlu ile Anadolu Ulaşım Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erdoğmuş, Trabzonspor Basketbol Kulübü Asbaşkanı Zeyyat Kafkas ve Medical Park Trabzonspor Takımı oyuncuları ve başantrenör Dragan Sakota ile bordo-mavili basketbolcular katıldı.

Anadolu Ulaşım Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erdoğmuş, “Trabzonspor’un Futbol takımından sonra basketbol takımına da otobüs vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Trabzonspor Basketbol Takımı’nın bu sezon ilk kez mücadele ettiği Beko Basketbol Ligi’nde başarılı olacağına da yürekten inanıyoruz” dedi…

 

ŞENER: YENİLİN AMA FARK YEMEYİN

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, MAN Grubu’na ve Anadolu Seyahat Grubu’na verdikleri destek nedeniyle teşekkür ederken, “Trabzon bir Futbol şehridir. Ama biz, basketbolu da sevdirmek istiyoruz. Takımımızın Beko Basketbol Ligi’nde yer alması bu ilgili sağlayacaktır” dedi.

Şener, kahvaltı yapan basketbolculara da, “Yenilin çocuklar ama sakın fark yemeyin” diye takıldı. Başkanın esprisine uzun sure gülen sporcular, yeni hocaları ile çıkışa geçtiklerini, artık fark yemeyeceklerini söylediler…

 

 

MAN’DAN BİR OTOBÜS DE GAZİANTEPSPOR’A

45 yıldır gururla Türkiye'de üretim yapan MAN Türkiye, edindiği tecrübeler ve geniş bayi-servis ağıyla sektörünün en güvenilir firmalarından biri olmuş ve müşterilerinin isteklerine en kısa sürede çözümler üretmiştir. MAN Türkiye geniş ürün yelpazesi sayesinde son 2 yıldır spor kulüplerinin en değerli varlıklarını taşımak için kullandığı araçlarda da aranan marka olmuştur. MAN ve Neoplan markalarının güvenli ve konforlu araçları Trabzonspor, Galatasaray, Bursaspor, Bucaspor, Ankaragücü takımlarının futbolcularını en konforlu şekilde taşırken bu kervana önümüzdeki ay Gaziantepspor'da eklenecektir.

 

 

Etiketler :