Trabzonspor'un ikizlerine 11 yolu

Trabzonspor'un ikizlerine 11 yolu

Spor Toto Süper Lig'in 24.haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Şenol Güneş, Brozek kardeşleri ilk 11'de denedi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan çalışmaya sakat olan Engin Baytar katılmadı. Antrenman sahasında yapılan toplantının ardından hafif sakatlığı bulunan Burak Yılmaz salonda çalışmaya devam etti. Oyuncularına düz koşu ve serbest çalışmanın ardından çift kale maç yaptıran Şenol Güneş, Beşiktaş maçı öncesi kadroda revizyon sinyali verdi. Brozek kardeşleri ilk 11'de deneyen deneyimli teknik adam yedek takıma aldığı Jaja'yı daha sonra Cale'nin yerine as takıma aldı. Hırvat oyuncu yerine ise Brozek'e bıraktı.

Beşiktaş maçına yönelik taktik çalışmalara ağırlık veren Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, as takımda Onur, Serkan, Glowacki, Giray, Cale, Piotr Brozek, Ceyhun, Selçuk, Colman, Pawel Brozek ve Umut Bulut'u denedi. Deneyimli teknik adamın Beşiktaş maçına kadar kafasındaki oyun şablonunu şekillendireceği ve rakibi karşısına oynatmak istediği oyun planına uygun ilk 11'e sahaya süreceği öğrenildi. Güneş'in zaman zaman Polanyalı oyuncuları yanına çağırarak tercüman aracılığı ile taktik verdiği

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :