Trabzonspor'un Polonyalıları'na milli davet

Trabzonspor'un Polonyalıları'na milli davet

Trabzonspor'un Polonyalı oyuncuları Glowacki, Adrian ve Pawel Brozek'e milli takımdan davet geldi.

Buna göre Glowacki, Adrian ve Pawel Brozek, Polonya'nın 07 Ekim 2011 tarihinde Kore'de Güney Kore ile ve 11 Ekim 2011 tarihinde Almanya'da Belarus ile oynayacağı maçların aday kadrosuna davet edildi.

22 BİN BİLET İADE EDİLDİ
Öte yandan Trabzonsporlu taraftarlar iptal edilen Atletic Bilbao maçı nedeniyle ellerinde kalan biletlerin 22 binini iade etti. Buna göre kulüp taraftarlara 850 bin TL'ye yaklaşan geri ödeme yapacak. Yaklaşık 15 bin bordo – mavili taraftar ise biletlerini iade etmeyerek kulübe jest yaptı. Bu biletlerin bedelinin de 600 bin TL civarında olduğu ifade edildi.

LILLE PAZARTESİ GÜNÜ GELİYOR
Bu arada, Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci maçındaki rakibi Lille'nin Trabzon'a geliş programı belli oldu. Buna göre Fransız ekibi 26 Eylül Pazartesi saat 15.15'de Trabzon Havalimanı'na inmiş olacak. Lille aynı gün 20.15'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bir antrenman yapacak. Antrenmanın sadece ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak. Lille Teknik Direktörü Rudi Garcia yine 26 Eylül Pazartesi günü Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 19.45'de bir basın toplantısı düzenleyecek.

ŞENOL GÜNEŞ PAZARTESİ KONUŞACAK
Trabzonspor'un da Lille maçı öncesi resmi antrenman ve basın toplantısı programı kesinlik kazandı. Buna göre bordo – mavililer maçtan bir gün önce 18.45'de maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bir antrenman yapacak. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak ve çalışmaya taraftar alınmayacak. Ayrıca Teknik Direktör Şenol Güneş ve oyunculardan Didier Zokora yine 26 Eylül Pazartesi günü Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 18.15'de bir basın toplantısı düzenleyecekler.

YUNUS EMRE SEL/TRABZON (DHA)

Etiketler:



 

 

Bu Haberle İlgili Twitter'da Ne Konuşuluyor?

 
hurgundem profile

hurgundem Alex'ten Milli Takım açıklaması! http://t.co/DDjNKZsg 2 hours ago · reply · retweet · favorite

tcttntatu77 profile

tcttntatu77 @YusufKenan_ Sözleşmeyi uzattı ama sanırım türk pasaportununda süresi doldu...bu adamı unuttu resmen milli takım heyeti..burak'ımız var:)) 2 hours ago · reply · retweet · favorite

nazimcoskun profile

nazimcoskun NTV'nin yeni milli takım müzikali. 10 numara. http://t.co/iECcMgZ2 2 hours ago · reply · retweet · favorite

Trabzonspor profile

Trabzonspor 3 oyuncumuza milli davet: Polonyalı oyuncularımız Glowacki, Adrian ve Pawel Brozek'e milli takımdan... http://t.co/DOcaVvpy #Trabzonspor 2 hours ago · reply · retweet · favorite

AvniAker61 profile

AvniAker61 3 oyuncumuza milli davet: Polonyalı oyuncularımız Glowacki, Adrian ve Pawel Brozek'e milli takımdan davet geldi. http://t.co/KQB6kep5 2 hours ago · reply · retweet · favorite



 

 

 
 
  • Kaydet ve Paylaş

 
 
 
 

 


 

Trabzonspor'un Polonyalıları'na milli davet - Trabzonspor'un Polonyalı oyuncuları Glowacki, Adrian ve Pawel Brozek'e milli takımdan davet geldi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.