Trabzon'un kalesi güven veriyor

Trabzon'un kalesi güven veriyor

Kupa'da Finale yükselen Trabzonspor'da, kaleci Onur Recep Kıvrak'ın performansı büyük övgü alıyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor'a deplasmanda 1-0 yenilmesine karşın ilk maçta aldığı 2-0'lık galibiyet ile finale yükselen Trabzonspor'da, kaleci Onur Recep Kıvrak'ın performansı büyük övgü alıyor. 

Ligin 14. haftasında Eskişehirspor maçıyla kaleyi Tony Sylva'dan devralan Onur, dünkü Antalyaspor maçındaki performansıyla takımının kupada finale yükselmesinde önemli rol oynadı. 

Trabzonspor'a 3 sezon önce Karşıyaka'dan 500 bin avro bonservis bedeliyle transfer edilen ve 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan Onur Recep Kıvrak'ın geçen günlerde sözleşmesi 2 yıl daha uzatılmıştı. 

Teknik direktör Şenol Güneş ile forma şansı bulmaya başlayan Onur Recep Kıvrak, bordo-mavili takımın kalesini koruduğu 15 lig maçında, 9 gol (maç başına 0.60) yedi. 

Onur, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 8 maçta, 5 gol yedi. Bordo-mavili kaleci, lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda toplam 23 maçta kalesinde 14 gol (maç başı 0.61) gördü. 

Tony Sylva'nın kaleyi koruduğu dönemde 12 lig maçında 19 gol (maç başına 1.58) yiyen bordo-mavili takım, Onur Recep Kıvrak ile rakiplerine kolay kolay geçit vermedi.
    
     -''KUPAYI KAZANMAK İSTİYORUZ''- 
     
Onur Recep Kıvrak, 5 Mayıs'ta Fenerbahçe'yi yenip kupayı kazanmak istediklerini söyledi. 

Maçlarda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını ifade eden Onur Recep Kıvrak, ''Hocamın güvenini boşa çıkarmamak için çaba gösteriyorum'' dedi.

Antalyaspor'un inanılmaz derecede iyi oynadığını ve zorlandıklarını kaydeden Onur, ''Takım olarak kötüydük ama final adına mutluyuz. Fenerbahçe'yi de yenip kupayı almak istiyoruz. Benim görevim gol yememek, oyunun sonunu getirmek. Her geçen gün performansımın üzerine koyuyorum, oynadıkça güvenim geliyor. Herkes bana güveniyor, onlara çok teşekkür ediyorum. Güveni boşa çıkarmamak için çalışıyorum.''

Etiketler :