Trabzon'un listesindeki 2 Fenerli

Trabzon'un listesindeki 2 Fenerli

Forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor yönetimi, Fenerbahçe'de mutsuz olan 'Nöbetçi golcü' lakaplı Semih Şentürk'ü gündemine aldı.

Bordo - mavililer basketbolda ise yine takımında mutsuz olan bir başka Fenerbahçeli Ömer Aşık'ı Trabzon'a gelmeye ikna ederek, flaş bir transfere imza atmak istiyor.

Yurt dışında yürüttüğü transfer çalışmalarında Polonyalı stoper Glowacki ile Sırp forvet Pantelic'in transferini sonlandırmaya çalışan Trabzonspor, yurt içinden de sürpriz bir ismi gündemine aldı.

Fenerbahçe'de mutsuz olan ve kulübünden ayrılmak için gün sayan 'Nöbetçi golcü' lakaplı Semih Şentürk'le ilgilenmeye başlayan Trabzonspor, sarı - lacivertli kulübün bu futbolcuyla ilgili vereceği kararı bekliyor. Etik kuralları ihlal etmemek için Fenerbahçe'yle görüşmeden Semih'e teklif getirmeyi düşünmeyen Trabzonspor yönetiminin, bu transfer için teknik direktör Şenol Güneş'in de onayını aldığı belirtildi. Ancak Semih'in bu konuda net bir fikir beyan etmemesi ise bordo - mavili yöneticileri sıkıntıya soktu.

ÖMER AŞIK'A TEKLİF YAPILDI

Öte yandan Beko Basketbol Ligi'ndeki ilk sezonunda zirveyi zorlamanın hesabını yapan ve Fransa Ligi'nin sayı kralı Derrick Obasohan'ı kadrosuna katarak flaş bir transfere imza atan Trabzonspor, yine adından söz ettirmek istiyor. Fenerbahçe'de mutsuz olan milli basketbolcu Ömer Aşık'a teklif yapan Trabzonsporlu idareciler, bu oyuncunun vereceği cevabı beklemeye başladı. Aşık'ın kendisine gelen tekliften dolayı mutlu olduğu, ancak ilk etapta verdiği cevapta, "Transfer şansımı NBA'den yana kullanmak istiyorum" dediği öğrenildi.

Yine de bu transferden tamamen vazgeçmeyen bordo - mavililer, Engin Atsür'le birlikte Ömer Aşık'ı da ikna etmeye çalışıyor.