Transferde de karşı karşıya geldiler

Transferde de karşı karşıya geldiler

A Milli Takım'ın formasını giyen ve geçen sezon Greuther Fürth'ün Bundesliga 2'den 1'e yükselmesinde büyük pay sahibi olan Sercan Sararer'e Galatasaray ve Fenerbahçe'nin teklifte bulunduğu öerenildi.

GALATASARAY VE FENERBAHÇE'YLE GÖRÜŞTÜK

Sercan'ın temsil haklarını elinde bulunduran FIFA menajeri Fritz Popp, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Yazılı bir teklif yok; ama hem Galatasaray hem de Fenerbahçe'yle bir görüşmemiz oldu. Bir konuşma yaptık. İki takım da oyuncumla ilgileniyor" dedi.

FÜRTH İZİN VERİRSE TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİRİZ

Sercan, Türkiye'ye, Galatasaray ya da Fenerbahçe'ye gelmek istiyor mu? Hangi takımın teklifi daha iyi?" sorusuna, Popp, "Sercan'ın Fürth'le 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Galatasaray, Fenerbahçe ya da talip olan diğer kulüpler öncelikli olarak kulübe yazılı teklif yapmalılar. Eger Fürth, bu tekliflerden tatmin olursa transfer olabilir. Ama kulüp başkanıyla konuştuk. Sercan'ı bırakmak istemiyor. 1 yıl daha takımda kalmasını istiyor" diye konuştu.

BUNDESLİGA 1'DEN DE BİR TEKLİF ALDIK

Greuther Fürth'ün izin vermesi durumunda Sercan'ın Türkiye'den gelen teklifleri değerlendirebileceğini belirten FIFA Menajeri Fritz Popp, "Dün babasıyla Sercan'ın Milli Takım, antremanına gittik. Bu akşam da maça gideceğiz. Durumu ayrıntılarıyla konuştuk. Önce yazılı bir teklif gelsin, sonra evet ya da hayır şeklinde bir cevap veririz. Bundesliga 1'den de bir teklif var; ama takım ismi veremem" dedi.

1.5 MİLYON EURO'YA SERBEST KALIR

Sercan Saraer'in Greuther Fürth'le yaptığı anlaşmada 1 buçuk milyon euro karşılığında serbest kalır maddesi bulunuyor.

Radyospor

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.