Tranzonspor'un yıldızı Fenerbahçe'de

Tranzonspor'un yıldızı Fenerbahçe'de

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu: "Gökhan Ünal için Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardık."

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, DHA'ya yaptığı açıklamada, "Gökhan Ünal için Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardık. İmzalar bugün veya yarın atılır" dedi.

Takım arkadaşlarıyla vedalaşan golcü oyuncu hakkında konuşan Asbaşkan Hacisaloğlu da transferi doğruladı..

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Fenerbahçe ile Gökhan Ünal konusunda anlaştıklarını söyledi.

Hacısalihoğlu, Gökhan Ünal konusunda Sarı-lacivertli kulüple anlaştıklarını belirterek, "Fenerbahçe'nin oyuncuyla görüşüp transferi sonuçlandıracak. Biz Fenerbahçe ile her konuda anlaşmaya vardık" dedi.

Fenerbahçe ile 3 Milyon 200 bin euro artı Burak Yılmaz karşılığında anlaşan Trabzonspor yönetimi Eskişehspor'da kiralık oynayan oyuncu konusunda anlayış bekliyor.

Eskişehirspor'un Burak Yılmaz'ı bırakmaması halinde golcü oyuncu sezon sonu Trabzonspor'a gelecek. Bordo-mavili kulübün oyuncusu olacak olan Burak Yılmaz'ı Trabzonspor kadrosuna katmaması halinde ise bir başka takıma transfer edebilecek.

-VEDALAŞTI-
Öte yandan Trabzonspor'dan ayrılan Gökhan Ünal'ın takım arkadaşlarıyla vedalaştığı belirtildi.

Lig TV yayınından aktarılan son dakika bilgisine göre, Gökhan Ünal Fenerbahçe ile anlaştığını takım arkadaşlarına da duyurdu.

İdmanda arkadaşlarıyla vedalaşarak takımdan ayrılacağını açıklayan golcü futbolcu, Fenerbahçe'ye transferi hakkında resmi açıklama yapmak için ise Başkan Sadri Şener'in Kolombiya'dan dönmesini beklediğini ifade etti.

Etiketler :